Kies voor de nieuwe collectie van Rebecca Ingram 2018: haar trouwjurken lachen je toe!

Rebecca Ingram staat bekend om het combineren van verfijndheid met eenvoud in elk van haar ontwerpen. Deze jurken laten je stralen op je grote dag!

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • Maggie Sottero

Het is bekend dat wanneer het op de voorbereiding van de bruiloft aankomt, het vinden van een trouwjurk de grootste zorg van de bruid is. Het is een van de belangrijkste looks in haar leven, een die ze altijd zal onthouden, dus de keuze moet zorgvuldig gemaakt worden. De meeste bruiden hebben al een duidelijk idee van wat ze willen of wat bij hun persoonlijkheid past, maar op het moment van passen kan dat ineens anders zijn. Een van de firma’s die ontwerpen heeft voor elk type vrouw en actuele en romantische stijlen uitdraagt, is Rebecca Ingram. Het bedrijf hoort bij de Maggie Sottero-groep en heeft voor 2018 jurken ontworpen vol met delicate details en alle jurken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit mag je niet missen!

Adverteren

Rebecca Ingram staat bekend om het combineren van verfijndheid met eenvoud in elk van haar ontwerpen. Met stoffen als kant of tule gecombineerd met effen stoffen, creëert zij schitterende jurken die worden vergezeld door prachtige sluiers en accessoires. Het bedrijf verkoopt deze ook en daardoor kun jij je look helemaal spectaculair maken. Zeemeermin– en prinsessenjurken dansen met illusiehalslijnen, diepe neklijnen en V-halsen. Voor de rug wordt onder meer gekozen voor een sensuele uitsnede. Alles met als doel om je silhouet te verbeteren en glamour uitstraling te creëren. Een groot pluspunt is dat de ontwerpen tijdloos zijn, dus kijken naar de jurken zal je nooit vervelen. Er is altijd een verwijzing naar de belle epoque of een vleugje vintage.

Kortom Rebecca Ingram wordt je perfecte bondgenoot om je te kleden op deze speciale dag. Bekijk de ontwerpen van haar nieuwe collectie voor 2018 en maak een verpletterende indruk op weg naar het altaar. Wedden dat je jouw droomjurk vindt in deze collectie? Toch niet jouw droom jurk gevonden? Volg ons dan op Facebook en Instagram voor de beste inspiratie.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Kies voor de nieuwe collectie van Rebecca Ingram 2018: haar trouwjurken lachen je toe!