Maggie Sottero: de meest spectaculaire bruidsontwerpen voor herfst-winter 2018-2019

Bekijk nu de meest spectaculaire bruidsontwerpen van Maggie Sottero herfst-winter 2018-2019 en laat je inspireren voor je bruiloft!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • 2018
  • Maggie Sottero

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk voor de belangrijkste dag van je leven, je trouwdag,  is iets waar je als klein meisje al van droomt en fantaseert! Het zijn de jurken die uniek zijn, veel emoties opwekken en prachtige details bevatten die je het beste gevoel geven op je trouwdag. De bruidsjurken van Maggie Sottero herfst-winter 2018-2019 zijn een werkelijk droom voor elke bruid die op zoek is naar haar persoonlijke en unieke stijl. Ontdek nu deze prachtige bruidsjurken in deze galerij!

In het nieuwe seizoen van Maggie Sottero, een merk met een lange carrière in de bruidssector, kun je de trends van gedefinieerde en klassieke stijlen terugvinden uiterst uniek en onherhaalbaar zijn. De nieuwe collectie, ontworpen voor alle soorten vrouwen, wordt gekenmerkt door stoffen die luxe en glamour uitstralen. Een grote variëteit aan halslijnen, mouwen, snitten en zeer gedetailleerd borduurwerk zorgen ervoor dat de ontwerpen van Maggie Sottero erg uniek zijn. De meeste trouwjurken kenmerken zich door de  zeemeerminstijl, klassieke vormen, illusie halslijnen,  lange mouwen en meer!

Kortom, zeer elegante en chique ontwerpen die ervoor zorgen dat jij je helemaal perfect voelt op jouw grote dag! Ontdek nu de nieuwe collectie aan bruidsjurken van Maggie Sottero herfst-winter 2018-2019 en maak liefde op het eerste gezicht mee!

Wil je nog meer inspiratie opdoen op het gebied van bruisjurken? Bekijk dan de volgende galerij: Modeca 2019 trouwjurken: romantische designs voor de hedendaagse bruid.

Voor meer Zankyou volg je ons op PinterestFacebook en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Maggie Sottero: de meest spectaculaire bruidsontwerpen voor herfst-winter 2018-2019