Ontdek de empire trouwjurk, een romantische en zachte look!

De empire trouwjurk heeft een comfortable pasvorm en is perfect voor bruiden die op zoek zijn naar een romantische en zachte stijl bruidsjurk!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Bruid
  • 2020

De datum is gekozen en nu begint het plannen van alle belangrijke details voor de mooiste dag van je leven. Een van de leukste onderdelen van het voorbereiden van jouw bruiloft, is het kiezen van de bruidsjurk. Als je nog niet helemaal weet welk model jurk je wilt dragen op deze grote dag, kijk dan eens naar het empire waist line model. Deze jurken lopen uit vanaf de buste en zijn superzoet en romantisch. Ideaal voor de belangrijkste dag van jouw leven! Mis deze selectie van empire trouwjurken niet en ontdek ook onze tips over hoe je dit model het beste kunt dragen.

Adverteren

De empire jurken zijn simpel en superromantisch. Het bovenstuk tot aan de borst zit strak, en vanaf de buste valt dit model wijd naar beneden. De rest van de jurk kan bestaan uit een rechte rok, een a-lijn, of uit een rok met meerdere lagen.

De empire jurken staan perfect op eigenlijk elk type vrouw. Of je nu lang of klein, slank of wat voller bent, de empire jurk staat altijd. Het is bovendien een perfect model voor de zwangere bruiden onder ons. Je buik komt prachtig uit in deze trouwjurk. Enkel vrouwen met een volle boezem kunnen deze jurk beter vermijden, maar gelukkig zijn er voor de vrouwen met grote borsten veel andere prachtige modellen om te dragen.

Bekijk onze galerij snel, want deze empire look kan een van de opties zijn voor jouw trouwjurk. Ontdek de mogelijkheden van deze jurk en zie hoe veelzijdig dit model is!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Ontdek de empire trouwjurk, een romantische en zachte look!