Onze selectie van de beste moderne en vintage trouwjurken van Alfred Angelo

  • more 7+

De ontwerpen van Alfred Angelo zijn het meest te herkennen door hun strakke lijnen en klassieke stijl, terwijl er tegerlijkertijd rekening wordt gehouden met de laatste trends op het gebied van bruidsmode, aspecten die bij deze collectie ook weer duidelijk aanwezig zijn. Geïnspireerd door de vaak ondergewaardeerde vintage jurken, creërt de Moderne Vintage Collectie van Alfred Angelo een gevoel van natuurlijke gratie en betoverende romantiek.

De tijdloze collectie bestaat uit moderne en vintage bruidsjurken die een perfect match zijn met de moderne bruid van vandaag de dag. Als je op zoek bent naar een charmante nostalgische look de grote dag, dan is dit de perfecte collectie voor jou. Iedereen kan zich vinden in deze collectie door zijn enorme hoeveelheid aan keuzes, beschikbaar tegen betaalbare prijzen

De moderne vintage bruidsjurken onderscheiden zich door een prachtige combinatie van kant, zacht gaas en fijne vintage details. Het zijn vooral de doordachtte details die zijn weergegeven in de hele collectie die de ontwerpen zo spectaculair maken. Deze lijn bied een brede selectie bestaande uit romantische en vrouwlijke designs voor alle smaken, van een sweetheart hals tot een open rug, halternecks tot shouder jurken, je hoeft alleen maar je favoriet te kiezen.

Bij Alfred Angelo doen ze dag in dag uit hun best om er zeker van te zijn dat jouw jurk perfect is bewerkt, aangepast aan jouw stijl. Dus als je verliefd word op een design, maar je wilt eigenlijk een langere sleep of kortere rok dan hoef je het alleen maar aan te geven en ze zorgen dat de jurk gepersonaliseerd word naar jouw smaak. Bekijk onze gallerij vol met de prachtige ontwerpen van de Moderne Vintage Collectie en vind de jurk van je dromen.

The Alfred Angelo Collection
Sapphire by Alfred Angelo
Disney Fairytale Weddings by Alfred Angelo

Vind een Alfred Angelo leverancier bij jou in de buurt ❤


Laat een bericht achter

23 23 gekleurde bruidsjurken! Wees een bruid die je gasten nooit meer vergeten
23 gekleurde bruidsjurken! Wees een bruid die je gasten nooit meer vergeten
Neem een risico en ga eens voor wat anders! Mis de mooiste gekleurde trouwjurken niet, en ontdek hoe prachtig een gekleurde jurk jou kan staan!
36 Korte trouwjurken: de meest TOP-ontwerpen
Korte trouwjurken: de meest TOP-ontwerpen
Trouwjurken zijn geëvolueerd! Deze galerij laat je de mooiste korte trouwjurken zien. Laat je mooie benen zien op je grote dag in één van deze top ontwerpen!
34 Trouwjurken met open rug: sensueel en elegant!
Trouwjurken met open rug: sensueel en elegant!
In deze galerij vindt je een selectie van één van onze favoriete trends van 2018, namelijk; de open rug. Laat je inspireren door de prachtige designs.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie