Onze selectie van de beste moderne en vintage trouwjurken van Alfred Angelo

Geïnspireerd door de elegantie van vintage jurken, heeft Alfred Angelo een Moderne Vintage collectie uitgebracht! Bekijk nu alle ontwerpen..

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Bruid
  • Alfredo angelo

De ontwerpen van Alfred Angelo zijn het meest te herkennen door hun strakke lijnen en klassieke stijl, terwijl er tegerlijkertijd rekening wordt gehouden met de laatste trends op het gebied van bruidsmode, aspecten die bij deze collectie ook weer duidelijk aanwezig zijn. Geïnspireerd door de vaak ondergewaardeerde vintage jurken, creërt de Moderne Vintage Collectie van Alfred Angelo een gevoel van natuurlijke gratie en betoverende romantiek.

De tijdloze collectie bestaat uit moderne en vintage bruidsjurken die een perfect match zijn met de moderne bruid van vandaag de dag. Als je op zoek bent naar een charmante nostalgische look de grote dag, dan is dit de perfecte collectie voor jou. Iedereen kan zich vinden in deze collectie door zijn enorme hoeveelheid aan keuzes, beschikbaar tegen betaalbare prijzen

De moderne vintage bruidsjurken onderscheiden zich door een prachtige combinatie van kant, zacht gaas en fijne vintage details. Het zijn vooral de doordachtte details die zijn weergegeven in de hele collectie die de ontwerpen zo spectaculair maken. Deze lijn bied een brede selectie bestaande uit romantische en vrouwlijke designs voor alle smaken, van een sweetheart hals tot een open rug, halternecks tot shouder jurken, je hoeft alleen maar je favoriet te kiezen.

Bij Alfred Angelo doen ze dag in dag uit hun best om er zeker van te zijn dat jouw jurk perfect is bewerkt, aangepast aan jouw stijl. Dus als je verliefd word op een design, maar je wilt eigenlijk een langere sleep of kortere rok dan hoef je het alleen maar aan te geven en ze zorgen dat de jurk gepersonaliseerd word naar jouw smaak. Bekijk onze gallerij vol met de prachtige ontwerpen van de Moderne Vintage Collectie en vind de jurk van je dromen.

The Alfred Angelo Collection
Sapphire by Alfred Angelo
Disney Fairytale Weddings by Alfred Angelo

Vind een Alfred Angelo leverancier bij jou in de buurt ❤


Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!