Plus-size bruidsjurken voor 2017. Trend alert!

Ontdek de top designs voor jouw grote dag!

  • Trouwjurk stijlen
  • International

Het kiezen van de perfecte trouwjurk is voor iedere vrouw lastig. Voor welk materiaal ga je? Welk model staat jou het mooist? Ook worden ze nog eens overladen met oneindig veel keuze! In deze gallerij laten we plus size bruidsjurken zien voor 2017. Ze zullen jouw curves prachtig laten uitkomen!

Adverteren

Voor bruiden met een grotere maat kan het passen van bruidsjurken niet altijd het favoriete onderdeel van de voorbereidingen zijn. Misschien zijn sommige trouwjurken die jij wilde passen niet beschikbaar in je maat of vallen ze niet zoals gewenst. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer fantastische collecties voor bruiden met curves.

Een grote valkuil waar veel plus-size bruiden in trappen is het dragen van een bruidsjurk gemaakt van zware stoffen. Denk aan een bruidsjurk van satijn of een bruidsjurk met veel laagjes. Een zware bruidsjurk legt het accent op de verkeerde plaats. Lichtere stoffen zoals organza en taftzijde creëren een slanker silhouette en vallen soepel om je lichaam. De designs die populair zijn bij plus-size bruiden zijn jurken met volumieuze rokken en de prinsessenjurk. Ook zien we V halslijnen en geplooide rokken.

Ontdek de prachtige designs voor 2017 nu in deze gallerij!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Plus-size bruidsjurken voor 2017. Trend alert!