Rebecca Ingram: prinsessen- en zeemeermin jurken voor de herfst-winter 2018-2019

Rebecca Ingram komt dit keer met een collectie vol prinsessen- en zeemeermin jurken voor de elegante, klassieke bruiden die voor eenvoud willen gaan!

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • Sponsored
  • Maggie Sottero
  • Rebecca Ingram

Een van Maggie Sottero’s nieuwste collectie, Rebecca Ingram, verzamelt nog steeds covers. De ontwerpen zijn het hoogtepunt van elegantie en staan klaar voor de bruiloften van de koudste seizoenen.

Voor de herfst-winter 2018-2019 zijn de zeemeermin- en princess-cuts de echte winnaars. Met de meest zuiver witte en mooi uitgesneden V-halslijnen zien onze bruiden er zelfs met de laagste temperaturen sexy uit. Deze halslijn, weergegeven in verschillende diepten en soms bedekt met illusie toepassingen, zoals getoond door de Mary en de Wynona, is een ode aan de goede smaak en sensualiteit van vrouwen.

Modellen zoals Amber, Billie of Claire Anne winnen ons hart! Ze zijn allemaal op een klassieke manier gerangschikt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de sirene cut om te voorkomen dat ze uit het elegante spectrum komen.

Onder de princess cut-ontwerpen van Rebecca Ingram zijn er verschillende ontwerpen met andere details. De omvangrijke rokken, gepresenteerd in zijde zoals in Erica of Erica Anne en de tule bij de hand van Eliza  weergeven het concept van het verhaal van deze collectie. De trouwjurken staan centraal om de delicaatheid en eenvoud en zijn daarmee voorbestemd voor bruiden die voor een natuurlijke, maar klassieke look willen gaan. De modellen Billie, Tina en Denise, weergeven de meest verfijnde klassieke details.

Krijg je geen genoeg van deze bruidsjurken van Maggie Sottero? Bekijk dan ook: Demetrios Trouwjurken 2019: eigentijdse ontwerpen voor hedendaagse bruidenWil jij niks van ons missen? Volg dan onze FacebookPinterest en Instagram pagina!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Rebecca Ingram: prinsessen- en zeemeermin jurken voor de herfst-winter 2018-2019