Rebecca Ingram verbaasd ons met de Seraphina Collectie voor de lente van 2019

Rebecca Ingram's nieuwe collectie voor de lente van 2019 is hier, bekijk de collectie met onze exclusieve galerij. Vol prachtige en feministische jurken, hier vind je zeker jouw droomjurk!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Maggie Sottero
  • Rebecca Ingram

Rebecca Ingram, een van de kenmerkende merken van Maggie Sottero, staat internationaal bekend als een van de meest mooie bruidsmerken. Hoewel veel ontwerpers er niet in slagen om vrouwen van allerlei soorten en maten te voorzien, zijn de collecties van Rebecca Ingram gemaakt met als doel elke vrouw zich schitterend en sexy te laten voelen. Iets wat keer op keer is gelukt.En dit geldt vooral voor de nieuwe collectie van dit voorlopende merk: de “Seraphina”-collectie voor het voorjaar van 2019 is klassiek, magisch en laat de trend van 2019 zien: klassieke bruidskleding voor de moderne vrouw.

Met de veelzijdigheid aan snitten en silhouetten is er echt een jurk voor elke vrouw in de collectie Seraphina. Bruiden met een grotere maat zullen verrast zijn door de prinsessenjurken en de lange mouwen, voor minder lange vrouwen is er een grote variatie aan V-halslijnen. Dit legt de focus op de lengte van het lichaam en creëert lengte. Er is een enorm verschil tussen bruidsjurken die alleen verkrijgbaar zijn in de grotere maten en trouwjurken die gemaakt zijn om vrouwen met grotere maat te laten shinen: Rebecca Ingram doet dit laatste, waardoor de kwaliteit van de jurken wordt verbeterd.

Een van onze favorieten in dit nieuwe assortiment is de Jamilia-jurk, met de zeemeerminnenrok en de doorschijnende rokpanelen. En de ongelooflijk vrouwelijke, pastelroze Miley-jurk met de 3D-bloemapplicaties. Naast het kenmerkende satijn waarmee Rebecca Ingram altijd werkt, worden de jurken gezien als dramatisch, iets wat jullie gasten niet snel zullen vergeten. De extravagantie van sommige van deze jurken wordt echter altijd zorgvuldig gecontroleerd – Rebecca Ingram laat hier zien dat de elegantie de sleutel is voor de 2019-bruiloftslook.

Dus, als je op zoek bent naar een prachtige en betaalbare trouwjurk, die je comfortabel laat voelen en je een boost aan zelfvertrouwen geeft, mis dan de nieuwe Seraphina collectie van Rebecca Ingram niet!

Nog meer leuke collecties bekijken of andere inspiratie opdoen? Bekijk dan Pinterest, Facebook en Instagram.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Maggie Sottero Bruidsmode designers

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Rebecca Ingram verbaasd ons met de Seraphina Collectie voor de lente van 2019