Rebecca Ingram verbaasd ons met de Seraphina Collectie voor de lente van 2019

  • more 52+

Rebecca Ingram, een van de kenmerkende merken van Maggie Sottero, staat internationaal bekend als een van de meest mooie bruidsmerken. Hoewel veel ontwerpers er niet in slagen om vrouwen van allerlei soorten en maten te voorzien, zijn de collecties van Rebecca Ingram gemaakt met als doel elke vrouw zich schitterend en sexy te laten voelen. Iets wat keer op keer is gelukt.En dit geldt vooral voor de nieuwe collectie van dit voorlopende merk: de “Seraphina”-collectie voor het voorjaar van 2019 is klassiek, magisch en laat de trend van 2019 zien: klassieke bruidskleding voor de moderne vrouw.

Met de veelzijdigheid aan snitten en silhouetten is er echt een jurk voor elke vrouw in de collectie Seraphina. Bruiden met een grotere maat zullen verrast zijn door de prinsessenjurken en de lange mouwen, voor minder lange vrouwen is er een grote variatie aan V-halslijnen. Dit legt de focus op de lengte van het lichaam en creëert lengte. Er is een enorm verschil tussen bruidsjurken die alleen verkrijgbaar zijn in de grotere maten en trouwjurken die gemaakt zijn om vrouwen met grotere maat te laten shinen: Rebecca Ingram doet dit laatste, waardoor de kwaliteit van de jurken wordt verbeterd.

Een van onze favorieten in dit nieuwe assortiment is de Jamilia-jurk, met de zeemeerminnenrok en de doorschijnende rokpanelen. En de ongelooflijk vrouwelijke, pastelroze Miley-jurk met de 3D-bloemapplicaties. Naast het kenmerkende satijn waarmee Rebecca Ingram altijd werkt, worden de jurken gezien als dramatisch, iets wat jullie gasten niet snel zullen vergeten. De extravagantie van sommige van deze jurken wordt echter altijd zorgvuldig gecontroleerd – Rebecca Ingram laat hier zien dat de elegantie de sleutel is voor de 2019-bruiloftslook.

Dus, als je op zoek bent naar een prachtige en betaalbare trouwjurk, die je comfortabel laat voelen en je een boost aan zelfvertrouwen geeft, mis dan de nieuwe Seraphina collectie van Rebecca Ingram niet!

Nog meer leuke collecties bekijken of andere inspiratie opdoen? Bekijk dan Pinterest, Facebook en Instagram.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

57 De mooiste strapless trouwjurken voor 2019: een tijdloze trend!
De mooiste strapless trouwjurken voor 2019: een tijdloze trend!
Romantisch, verfijnd, en elegant... er zijn vele stijlen van trouwjurken met een strapless hals. Bekijk een aantal van de mooiste ontwerpen voor het nieuwe seizoen hier!
29 Reem Acra 2019 trouwjurken: een perfecte collectie voor romantische bruiden.
Reem Acra 2019 trouwjurken: een perfecte collectie voor romantische bruiden.
Reem Acra 2019: een nieuwe collectie trouwjurken voor de romantische bruiden! Bekijk de beelden nu, want dit mag je niet missen!
50 Pronovias 2019 collectie: de nieuwste trends uit de meest geanticipeerde modeshow
Pronovias 2019 collectie: de nieuwste trends uit de meest geanticipeerde modeshow
Ontdek ¨In Bloom¨- de 2019 collectie van Pronovias. Onthoud deze trends: deze collectie gaat ongetwijfeld een grote invloed hebben op bruiden van over de hele wereld!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie