Terug naar de natuur met de Justin Alexander Sweetheart herfst/winter collectie 2018!

De galerij van de Justin Alexander Sweetheart collectie voor herfst/winter 2018 is dan eindelijk hier! Bekijk deze prachtige bruidsjurken nu snel op Zankyou!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Winter
  • Bohemian
  • 2018
  • Justin Alexander

Er zijn weinig toeters en bellen te zien in de nieuwe herfst/winter collectie van Justin Alexander Sweetheart voor 2018. In plaats van hetzelfde pad te bewandelen als veel andere bruidsmerken voor dit seizoen, heeft de invloedrijke ontwerper een stap teruggenomen van borduren en overdreven patronen om een collectie uit te brengen die eenvoudig en traditioneel is. Dit wil echter niet zeggen dat de kenmerkende innoverende stijl van de Sweetheart collectie niet terug te zien is voor dit seizoen. Zo zien we veel details terug die jaren geleden ook in de mode waren.

De Justin Alexander Sweetheart collectie wordt beschreven als “flirterig en fun”. En deze beschrijving klopt helemaal. De eerste jurk in deze collectie, 11000FF is een jeugdige jurk dat eindigt boven de knie. Tevens heeft de jurk een tuleoverlayrok. Het zou echter niet terecht zijn als je de romantiek die de jurk uitstraalt negeert. Het enorme aantal sweetheart-halslijnen en lange, vloeiende rokken dragen bij aan dit thema. Net als de florale rokken en Swarovski-kristallen.

Een van de beste kenmerken van deze collectie is dat, door de relatieve eenvoudigheid van de bruidsjurken die te zien is, de bruiden de kans krijgen om hun look aan te vullen met accessoires. Elke vrouw die een jurk uit deze collectie kiest, kan met de jurk- een riem of gesp- maar ook sieraden toevoegen. Met de rijke decoratie die sommige collecties dit seizoen aanbieden, zouden extra details overheersend zijn, maar hier kan de bruid zichzelf alleen maar mooier laten lijken met een paar hangende oorbellen of een ketting. Blader verder en ontdek alle mogelijkheden voor jezelf.

Wil je nog meer leuke collecties bekijken of inspiratie opdoen voor jouw trouwjurk? Bekijk dan Facebook, Instagram en Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Justin Alexander Bruidsmode designers

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Terug naar de natuur met de Justin Alexander Sweetheart herfst/winter collectie 2018!