Trouwjurken Rosa Clará 2020: creaties in zijn puurste vorm!

Bekijk hier de meest chique creaties in de nieuwe collectie trouwjurken Rosa Clará 2020. Ontdek en kies je favoriet!

  • Trouwjurk stijlen
  • 2020
  • Rosa Clará

De Catalaanse ontwerpster Rosa Clará straalde op de Valmont Barcelona Bridal Week met een collectie van prachtige en verfijnde trouwjurken. Een mix van elegantie en sensualiteit die je niet mag missen in deze galerij waar we je de beste selectie trouwjurken Rosa Clará 2020 laten zien. Een show in een unieke omgeving!

Adverteren

Geïnspireerd door art deco heeft Rosa Clará’s nieuwe lijn ontwerpen zijn zowel modern als glamoureus. Jurken gecombineerd met rokken vol volume of juist meer aansluitende modellen. Huwelijksjurken met halslijn, off-shoulder jurken en trouwjurken met lange mouwen onderscheiden zich van de rest.

Ook de minimale lijnen benadrukte de ontwerpster bij de jurken, waardoor het silhouet op een uitzonderlijke manier naar voren komt. Trouwjurken met V-hals, transparante delen en hoofddoekensluiers die een zeer boho touch geven. De elegante halslijnen aan de voorkant zijn gecombineerd met prachtige halslijnen aan de achterkant die zich vullen met sensualiteit.

Een collectie vol nuances die samen de meest chique collectie van de Catalaanse ontwerpster vormen. Ontdek de prachtige trouwjurken Rosa Clará 2020. Je zult het geweldig vinden!

Lees ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken Rosa Clará 2020: creaties in zijn puurste vorm!