Trouwjurken voor een burgerlijk huwelijk: Deze designs zijn alles wat je wilt!

Wij hebben een selectie gemaakt met de mooiste trouwjurken voor een burgerlijk huwelijk. Kijk snel verder!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Ceremonie
  • Bruid
  • Aire Barcelona
  • Demetrios

Waar bruiden vroeger vaak over de top gingen op hun trouwdag, gaan de meeste bruiden tegenwoordig voor minder. Ze willen zich henzelf voelen op hun grote dag: de mooiste versie van zichzelf zijn, zonder over de top te gaan, of onherkenbaar voor de dag te komen. Bovendien trouwen stellen steeds vaker voor de staat, en niet meer voor de kerk. En voor een burgerlijke ceremonie zijn vaak weer heel andere jurken geschikt dan voor een kerkelijke viering. Wij hebben daarom ook een selectie gemaakt met de mooiste trouwjurken voor een burgerlijk huwelijk. Kijk snel verder!

Adverteren

Ideaal voor een burgerlijke ceremonie zijn korte trouwjurken en two piece trouwjurken, designs met chique borduurwerk en transparante stukken waar je nooit op uitgekeken raakt. Er is oneindig veel te vinden om er prachtig uit te zien zonder jezelf voorbij te gaan. Prachtige slanke japonnen, nette witte mannenschoenen zonder hak, korte sexy jurken en trendy modellen met gigantische mouwen, off shoulder of met één bedekte schouder.

Ontdek onze selectie en ga voor een prachtige jurk speciaal voor jullie burgerlijk huwelijk. Wit, kant, satijn, zijde en zoveel meer, Alle details die we bij de grote trouwjurken zien, maar dan perfect voor een wat minder uitbundige ceremonie. Bekijk snel onze galerij!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook en Instagram pagina´s!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken voor een burgerlijk huwelijk: Deze designs zijn alles wat je wilt!