Ultra-Chic en Strak: bekijk de Sincerity Bridal herfst 2019 collectie!

Deze unieke reeks jurken combineert bruidstradities met hedendaagse trends, ontworpen voor de moderne bruid die een vleugje stijl en persoonlijkheid wil toevoegen aan haar bruiloftlook

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored

Op zoek zijn naar een trouwjurk gemaakt met stoffen van de hoogste kwaliteit, figuurversterkende silhouetten en een elegante uitstraling? Kijk dan niet verder dan de Sincerity Bridal herfst collectie van 2019. Deze unieke reeks jurken combineert bruidstradities met hedendaagse trends, ontworpen voor de moderne bruid die een vleugje stijl en persoonlijkheid wil toevoegen aan haar bruiloft look.

De najaars collectie van 2019 straalt de gratie van een oprechte bruid uit: klassieke elegantie, met strakke en moderne stijlen, met gedurfde, maar subtiele details zoals diepe V en open ruggen, het gebruik van kant, en pure kralen lijfjes. Dit is de beste collectie van Sincerity Bridal tot nu toe! In deze galerij ontdek je de definitie van luxe: gestroomlijnde silhouetten, kralen met hoge halsdessins, felwitte zijde, satijn en kant. Er zijn halslijnen met sierlijke spaghettibandjes en gestructureerde lijfjes, en er zijn rokken met subtiele patronen. Daarnaast zijn er volumineuze prinsessenrokken om je het sprookje te laten herbeleven waar je als kind altijd al van gedroomd hebt – maar deze keer met meer stijl.

De veelzijdigheid van deze stijlen is een ander hoogtepunt van de collectie. Veel van de jurken zijn bandeau/sleeveless stijl, waarop je kanten mouwen of een geborduurde top kunt aanbrengen. Dit is perfect als je twee afzonderlijke looks wilt: één die conservatiever is voor de ceremonie, en één die meer geschikt is voor het feest. Het toevoegen van mouwen kan je ook comfortabeler en zelfverzekerder maken, als je van de jurk houdt maar niet denkt dat strapless de juiste stijl is voor jouw vorm.

Andere jurken zijn uitbundig en etherisch met ivoor of nude ondertonen om de witte kantpatronen echt te laten opvallen. Dan zijn er de jurken die unieke rugstijlen hebben, zoals gekruiste bandjes om de natuurlijke ronding van je rug te omlijsten met borduurwerk. Elke jurk in deze galerij is een waar meesterwerk – dus kijk maar eens naar Sincerity Bridal herfst collectie van 2019!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Ultra-Chic en Strak: bekijk de Sincerity Bridal herfst 2019 collectie!