10 redenen om naar WeddingFair te gaan

Welke WeddingFairs zijn er allemaal, en waarom is het bezoeken van een WeddingFair aan te raden? Wij delen 10 redenen om naar WeddingFair te gaan!

  • Events
  • Sponsored
  • Zk Events
  • Nederland

Ja, wij houden van Instagram, Pinterest en andere online inspiratie, maar soms is voelen, ruiken en proeven en écht beleven toch echt wat je nodig hebt bij het voorbereiden van je bruiloft. Wij zijn daarom dan ook dolblij dat er altijd wel ergens een geweldige WeddingFair trouwbeurs georganiseerd wordt in Nederland. Welke WeddingFairs zijn er allemaal, en waarom is het bezoeken van een WeddingFair aan te raden?

Wij delen 10 redenen om naar WeddingFair te gaan!

opslaanBron: WeddingFair.
Bron: WeddingFair.

1. Écht beleven op de WeddingFair

We zeiden het al in de intro, maar er is één ding waar offline altijd wint van online, en dat is als je écht wilt beleven. Op de WeddingFair vind je ideeën om van jouw trouwdag de mooiste trouwdag ooit te maken. Wat je niet kunt doen via een blog, tijdschrift of Pinterest-bord is proeven, zien, voelen, ruiken en ervaren in het echt.

2. De leveranciers in het echt ontmoeten

De meeste leveranciers hebben natuurlijk een geweldige website, Facebook en vaak zelfs een Instagram-account of Pinterest-bord. Maar er is niets fijners dan iemand in het echt ontmoeten, om zeker te zijn dat je die ‘klik’ voelt. Een goed gevoel, een lach, een fijne handdruk, op de WeddingFair ontmoet je de leveranciers in het echt en weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Wel zo fijn, voordat je een beslissing neemt!

opslaanBron: WeddingFair.
Bron: WeddingFair.

3. Extra kortingen voor de bezoekers

Of je nu een groot of klein budget hebt, een bruiloft is altijd een grote uitgave. Er komt namelijk zoveel bij kijken! Bij de WeddingFair heb je vaak de kans om geld te besparen. Leveranciers bieden vaak speciale beursaanbiedingen, kortingen, winacties of cadeaus. Altijd leuk en bovendien ook nog eens geweldig als je een mooie korting krijgt.

4. Inspiratie opdoen in het echt

Op de trouwbeurs kun je de bruidstaart al proeven, het papier van het drukwerk in je handen hebben, een geweldige foto maken in de photobooth, trouwjurken bekijken, sieraden passen, maar ook dj’s ontmoeten, de trouwauto bekijken of een pak proberen. Het is één grote ervaring waar je veel inspiratie opdoet. Het scheelt je bovendien veel tijd, want op de trouwbeurs zie je alles in één!

opslaanBron: WeddingFair.
Bron: WeddingFair.

5. Vertrouwen

Misschien ga je naar WeddingFair om persoonlijk kennis te maken met het bedrijf dat je op internet al hebt gevonden. Is dat goede gevoel er ook op de beurs? Nu kun je vertrouwen op die betrouwbare oogopslag.

6. Een gratis must have trouwagenda

De Trouwagenda is superhandig om je gehele planning te ordenen en alles bij elkaar te houden. Het is niet alleen heel handig, maar ook een prachtige herinnering achteraf. De trouwagenda wordt namelijk een persoonlijk boek met aantekeningen, afspraken en veel meer. In de trouwagenda vind je bijvoorbeeld alle officiële informatie, tips, een checklist, een to-do-list, een countdown reminders, kostenindicaties, contactlijsten, inspirerende foto’s en een DIY-draaiboek. In de winkel kost de agenda €9,95 maar je kunt je hier aanmelden voor een GRATIS exemplaar.

opslaanCredits: WeddingFair
Credits: WeddingFair

7. Winacties op de beurs

Op elke WeddingFair is er een nieuwe #loveandwin actie waaraan je mee kunt doen. Win een bruidsjurk, trouwpak, trouwringen, fotoshoot en veel meer! Wie houdt er nu niet van winnen?

8. Een moodboard maken met een gratis workshop

Op de WeddingFair kun je al je gedachten in beeld brengen met een persoonlijk moodboard. Kies een kleur, of een thema voor de bruiloft. Een styliste helpt je op weg in de – gratis! – workshop. Het moodboard is een heel handig hulpmiddel voor jouw leveranciers én de eerste herinnering voor later, om zwijmelend op terug te kijken.

opslaanBron: WeddingFair.
Bron: WeddingFair.

9. Gratis magazine voor de eerste bruiden

Per beurs ontvangen de eerste 100 bruiden het Magazine Bruid en Bruidegom. Hét magazine voor de laatste trends, tips, inspiratie en heel veel meer. Een mooi souvenir om mee naar huis te nemen, en nog eens lekker door te bladeren op de bank.

10. Altijd gratis entree!

Ook niet onbelangrijk! De WeddingFair heeft altijd gratis entree! Een bruiloft is namelijk al duur genoeg dus gratis inspiratie is altijd welkom. We love it!

opslaanBron: WeddingFair.
Bron: WeddingFair.

Ben  je benieuwd welke beurzen er allemaal bij jou in de buurt zijn? Dit zijn de data van de WeddingFair evenementen voor de komende periode:

15-09-2019 WeddingFair Rotterdam Rotterdam
22-09-2019 WeddingFair Heiloo-Alkmaar Heiloo
06-10-2019 WeddingFair Den Haag GIA Trade and Exhibition Center Den Haag
13-10-2019 WeddingFair Zwolle Zwolle
03-11-2019 WeddingFair Den Bosch Den Bosch
17-11-2019 WeddingFair Utrecht Utrecht
19-01-2020 WeddingFair Etten-Leur Etten-Leur
26-01-2020 WeddingFair Lisse- Bollenstreek Lisse
02-02-2020 WeddingFair Arnhem Arnhem
16-02-2020 WeddingFair Utrecht Utrecht
08-03-2020 WeddingFair Amstelveen Amstelveen
22-03-2020 WeddingFair Rotterdam Rotterdam

 

Check de website van WeddingFair voor alle data, locaties en natuurlijk de laatste informatie over winacties, en veel meer. Er is altijd wel een WeddingFair in de buurt, dus wacht niet langer en bezoek de WeddingFair met je aanstaande, je vriendinnen, je  bruidsmeisjes of je moeder. Wij zijn om, jij ook?

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!