Interbride 2017: Het handelsevenement waar we allemaal op gewacht hebben!

Retailers en designer merken van over de hele wereld kijken uit naar Interbride 2017: het meest populaire handelsevenement in de bruidsindustrie. Lees alles over Interbride!

  • Events
  • Sponsored
  • Interbride

Zoals elk jaar worden in de bruidswereld nieuwe trends, nieuwe designers en nieuwe bruiden verwacht in 2017. Ook al zoeken bruiden vandaag de dag het internet af voor inspiratie en niet langer in tijdschriften; één ding blijft altijd hetzelfde… Retailers en designer merken van over de hele wereld zullen uitkijken naar Interbride 2017: het meest populaire handelsevenement in de bruidsindustrie.

opslaanDSC_6352 Kopie
INTERBRIDE
opslaanINTERBRIDE
INTERBRIDE

In Duitslands mode hoofdstad, Düsseldorf, word dit jaar de 5e jaargang van de Interbride handelshow georganiseerd van 27 tot 30 mei. Dit business-to-business evenement werd in 2012 voor het eerst georganiseerd en heeft wereldwijd een prestigieuze status. In 2017 word het evenement grootser dan ooit tevoren!

Maar waarom is Interbride zo´n populair evenement? Dit komt omdat Interbride kwam als antwoord op alle wensen van professionals uit de bruidsindustrie: een handelsevenement dat modern en internationaal is, maar ook transparant voor alle partijen. Elk jaar opnieuw is Interbride een bruisend evenement waar iedereen die ook maar iets met de bruidsindustrie te maken heeft bij elkaar komt om inspiratie op te doen, ideeën uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

opslaanDSC_4944 Kopie
INTERBRIDE
opslaanDSC_4539 Kopie
INTERBRIDE

Waar wij het meest naar uit kijken, is iets dat compleet nieuw is in 2017. Stel je eens voor: de grootste modeshow in de geschiedenis van Düsseldorf, compleet met de meest ongewone en bizarre designs van de beste bruidsjurk ontwerpers uit Europa.

Ja, de organisatie van Interbride heeft dit jaar iets special gepland voor hun 5-jarig bestaan! De modeshow zal twee van de beurshallen overnemen om diversiteit, originaliteit en talent in de bruidsindustrie te vieren.

opslaanDSC_6226 Kopie
INTERBRIDE
opslaanDSC_6607 Kopie
INTERBRIDE

Het beste van Interbride is dat het elke sector van de bruidsindustrie samenbrengt onder één dak: van onafhankelijke boetieks tot internationale merken.

Het is dé kans voor nieuwe designers om te netwerken met ervaren experts: advies, trucjes uit het vak en gedeelde creativiteit zullen de beurshal vullen. Voor nieuwelingen in de bruidsindustrie is het een geweldige kans om hun talent te laten zien op dit unieke evenement. Het zal zeker helpen om de eerste stappen te zetten in de grootse internationale bruidsmode industrie.

opslaanDSC_6151 Kopie
INTERBRIDE

Met zo´n prestige én gratis entree is het geen wonder dat Interbride maar liefst 4,500 bezoekers had vorig jaar. Professionals kwamen vanuit Australië, Saudi Arabië, Frankrijk, Spanje, Pakistan, Zweden en de Verenigde Staten, om zo maar iets te noemen.

Het Interbride handels evenement is speciaal voor iedereen in de bruidsindustrie en is bedoeld om handel te drijven en bestellingen te doen voor het aankomende seizoen. Interbride zal open zijn van 9 uur ´s ochtends tot 8 uur ´s avonds op 27, 28 en 29 mei en op 30 mei van 9 uur ´s ochtends tot 5 uur ´s avonds. Klik hier voor meer informatie over het Interbride handelsevenement.

opslaanDSC_3512
INTERBRIDE

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!