INTERBRIDE vindt van 4 tot 6 mei 2019 plaats in Düsseldorf

Van 4 tot 6 mei 2019 komt de gehele internationale bruiloft industrie bijeen om de laatste bruidsmode en evenementen trends te bekijken. Mis INTERBRIDE niet!

INTERBRIDE vindt van 4 tot 6 mei 2019 plaats in Düsseldorf
  • Events
  • International
  • 2019

Werk jij in de bruiloft industrie en gaat jouw hart sneller kloppen van alle trouwtrends? Dan mag jij INTERBRIDE 2019 absoluut niet missen! Van 4 tot 6 mei 2019 komt de gehele internationale bruiloft industrie bijeen om de laatste bruidsmode en evenementen trends te bekijken. In Düsseldorf vind je op 20.000 m² ongeveer 180 exposanten van over de hele wereld. De hoofdgast van de 2019 editie is Sincerity Bridal. Ook aanwezig, zijn: Morilee, Romantica, Rembo Styling, Demetrios, Marylise, Modeca, Eddy K., Essence of Australia, Enzoani en nog veel meer. Alle bevestigde tentoonstellers kun je hier vinden: klik. Dompel jezelf onder in de laatste trends, ontmoet gerenommeerde grootheden uit het bedrijfsleven en maak kennis met interessante nieuwkomers. INTERBRIDE biedt de perfecte gelegenheid om drie dagen lang zakelijke partners en oude kennissen te ontmoeten, evenals de mogelijkheid om actief te netwerken! Lees alles wat je moet weten over deze unieke beurs. 

opslaanINTERBRIDE
Foto: INTERBRIDE

Van de branche – voor de branche! 

Grijp jouw kans om van 4 tot 6 mei een exclusief kijkje te kunnen nemen naar de nieuwste bruidsmode collecties! Of je nu op zoek bent naar een luxe trouwjurk of extravagante accessoires: bij INTERBRIDE vind je de mooiste looks voor het bruidspaar, de bruiloftsgasten én de bruidsmeisjes!

opslaanINTERBRIDE
Foto: INTERBRIDE
opslaanINTERBRIDE
Foto: INTERBRIDE

De beurshal Düsseldorf: een prachtige locatie

De organisator van de INTERBRIDE beurs is verliefd geworden op de Duitse Metropoolregio Rijn-Ruhr: “We hebben een soort liaison gevormd met de handelsbeursstad Düsseldorf, die een soort eigen liefdesverhaal schreef.” In 2018 kwamen 5.000 bezoekers naar de beurs – dit jaar verwacht INTERBRIDE nóg meer geïnteresseerde partijen aan te trekken op dit geweldige evenement met unieke sfeer. Messe Düsseldorf is de ideale locatie omdat het middenin het hart van Europa ligt – de snelweg loopt direct langs het beursterrein en de luchthaven van Düsseldorf ligt op slechts drie kilometer van het expositiecentrum. De stad Düsseldorf wordt al tientallen jaren beschouwd als een van de meest innovatieve en belangrijke modesteden in Duitsland.

opslaanINTERBRIDE
Foto: INTERBRIDE
opslaanINTERBRIDE
Foto: INTERBRIDE
opslaanINTERBRIDE
Foto: INTERBRIDE
opslaanINTERBRIDE
Foto: INTERBRIDE
opslaanINTERBRIDE
Foto: INTERBRIDE

Geniet optimaal van INTERBRIDE met deze 8 tips:

1. Vooraf afspreken: maak vooraf een afspraak met de mensen die je graag wilt spreken en geef jezelf wat tijd tussen afspraken – er komt zo geen onnodige stress en je zult geen enkel belangrijk gesprek over slaan.

2. Kies voor comfortabel: kies comfortabel schoeisel voor dit beursbezoek en neem een pauze in een van de vele café-bars.

3. Laat je inspireren: Neem de tijd om iets nieuws te ontdekken en laat je inspireren. Maak nieuwe contacten, je weet maar nooit wat het in de toekomst kan brengen.

4. Bekijk welke bedrijven exposeren: Neem alvast een kijkje naar het programma om tijd te besparen!

5. Networking: Vergroot de cirkel van uw beurscontacten of kennissen. Vaak ontstaan onverwachte en spontane nieuwe kansen voor zakelijke relaties.

6. Bezoek de modeshows en liveshows: de beste manier om de nieuwste bruidsmode ontwerpen en trends tot leven te zien komen!

7. Gemakkelijk registreren: Maak gebruik van de speciale INTERBRIDE-service en ontvang regelmatig per e-mail informatie over de beurs!

8. Een beursbezoek is teamwork: Teamwork is voor een beursbezoek onmisbaar! Neem ten minste één persoon mee uit uw verkoopteam of eerlijke verkoopondersteuning.

opslaanINTERBRIDE
Foto: INTERBRIDE

Nieuwsgierig geworden? Mis dan niet hét evenement van het jaar! INTERBRIDE biedt je de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en drie dagen lang een huwelijkswereld vol romantiek en eindeloze mogelijkheden te ontdekken!

Voor inspiratie, prachtige foto’s en te gekke win acties volg je ons op Facebook, Instagram en Pinterest pagina’s!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!