New York Bridal Fashion Week 2019: 5 bruiloftstrends die je nu wilt hebben!

Prachtige mouwen, utopische details en bijzondere versieringen die de trouwjurken van 2020 kenmerken!

New York Bridal Fashion Week 2019: 5 bruiloftstrends die je nu wilt hebben!
Foto: Sssharondipity
  • Events
  • International
  • Bridal week
  • 2019

De bruidsmode evolueert in een ongelooflijk tempo. Terwijl trouwjurken vroeger traditioneel waren en bijna allemaal met hetzelfde ontwerp hadden, veranderen de ontwerpen vandaag de dag elk seizoen en komen ze dichter bij de trends van haute couture en mode die in de grote hoofdsteden van de wereld worden gepresenteerd.

Een paar dagen geleden kwam er een einde aan de New York Bridal Fashion Week, een van de bekendste weken van bruidsmode waaruit jurken voortkomen die de bruiloften van volgend jaar zullen markeren. Deze editie verschenen de ontwerpen voor het lente-zomer seizoen van 2020. Jurken vol elegantie en leven, ontworpen voor steeds jongere bruiden die alles durven. Daarnaast waren er ook een aantal traditionele modellen met verrassende details die de jurken vernieuwen en ze een nieuwe moderne touch geven. Als je de runway van de New York Bridal Fashion Week gemist hebt, laten we je 5 verrassende trends zien die je voor je grote dag wilt hebben.

Bruidspak op maat met shorts

Het bruidspak is al enkele jaren in de mode, bijna alle bruidsmodehuizen hebben zich bij deze trend aangesloten en hebben het geïntegreerd in trouwjurken waarbij de broek centraal staat. Deze keer wordt het tweedelige pak gepresenteerd met een twist, nameljik met shorts. Reem Acra en Inés di Santo volgen deze trend met korte broeken voor bruiden, in combinatie met elegante jassen of midi-jacks, versierd met bloemen, steentjes en kant.

Rokken met hoge split

Modehuizen zoals Berta Bridal, Reem Acra of Theia worden gekenmerkt door het creëren van moderne ontwerpen en het veranderen van de traditionele trouwjurk met nieuwe silhouetten en prachtige decoraties om originele en unieke ontwerpen te creëren. Deze drie modehuizen durfden sexy ontwerpen toe te voegen aan hun collecties en verrassen ons met een trend waar we dol op zijn: de super hoge spleetrok. Splits die verder gaan dan gebruikelijk, maar tegelijkerheid de perfecte balans tussen sensualiteit en vrouwelijkheid behouden.

Juwelen Jurken

Steentjes en kristallen zijn elementen die deel uitmaken van bijna elke traditionele trouwjurk, maar wat gebeurt er als deze elementen elke centimeter van het ontwerp doordringen? Dan krijg je een prachtige juwelen jurk! Ontwerpers als Reem Acra, Berta of Phuong My, ontwerpen met materialen die allemaal een statement maken die zelfs de eenvoudigste jurk tot een uitzonderlijk stuk maken.

Minimalistische jurken

Naast de uitbundinge jurken, zijn er ook ontwerpen voor bruiden die de voorkeur geven aan een meer verfijnde stijl; minimalistische jurken. Deze eenvoudige en tijdloze jurken zijn mooie tegenhangers van de eerder genoemde trends!

Utopische mouwen

De mouwen zijn getransformeerd tot versieringen die de mooiste wezens van de natuur oproepen. Satijnen schoudervullingen XL of eenvoudige tule details met doorschijnende details maken dit element tot een dramatisch en fascinerend detail.

De New York Bridal Fashion Week laat ons ook achter met grote trends in bruidsmode voor mannen. Zo is de catwalk die eerder alleen gericht was op het laatste in trouwjurken, uitgegroeid tot een van de grootste Bridal Fashion weken die ook de bruid en bruidegom omvat.

Nu dat je alle trends in de lente-zomer 2020 trouwjurken kent, aarzel dan niet om ze uit te proberen en een modieuze bruid te worden!

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Voor meer inspiratie, leuke kiekjes en té gekke win acties volg je ons op Facebook, InstagramPinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!