Op zoek naar een unieke trouwjurk? Probeer deze kleurrijke dip-dye jurken!

Modefreaks onder ons hebben het vast en zeker al gespot: De dip-dye trend in trouwjurkenland. De prachtige kleuren die perfect in elkaar overlopen kennen we al van de ombrétrend die al een paar jaar op nagels, haren, lippen en kleding te zien is, en nog steeds erg hot is. Het verschil tussen ombré en dip-dye is vooral het effect. De overgang bij ombré is groter, de dip dye trend heeft een kortere ovegang.

Trouwjurkdesigners en vooral kleine creatievelingen uit de bruidswereld vonden deze trend té mooi om enkel in het dagelijks leven te gebruiken en herontdekten het. Smelt weg bij deze prachtige creaties. Ga ook voor een ombré of dip-dye trouwjurk, en wees het stralende middelpunt van jouw perfecte bruiloft!

De dip-dye trend kleurt niet alleen heel erg leuk op een de grote dag, maar het is ook dé oplossing voor een probleem die vele bruiden tijdens hun grote dag tegenkomen. Het is een probleem waar je vooraf eigenlijk geen kennis van hebt, maar we zullen je insiders informatie geven: De onderkant van de jurk zal niet stralend wit blijven gedurende de dag! Hoe schoon de vloer ook is, de rok zal altijd een beetje smoezelig worden. Kies daarom voor een donkere kleur onderaan, en zeg maar byebye tegen een vieze rand!

Processed with VSCO with se3 preset
Fotograaf: Laura Craffey / Jurk: Sweet Caroline Styles
Foto 3 Dip-Dye
Bradford Jones / Jurk: Cleo and Clementine / Model: Jessica G.
foto 4 Dip-Dye
Jurk: Lucy Can’t Dance
"Through the Looking Glass Bridal Shoot"
Jurk: Lucy Can’t Dance
Foto 6
Jurk: Lucy Can’t Dance
foto 7
Fotograaf: Jessica Cooper Photography / Jurk: Sweet Caroline Styles
Foto 8
Fotograaf: Jessica Cooper Photography / Jurk: Sweet Caroline Styles
Foto 9
Fotograaf: M2 Photo / Jurk: Sweet Caroline Styles
Foto 10
Jenny Markham
Foto 11
Foto: Carolyn McNeil / Fotograaf: Vanilla Photography / Jurk: Jom & Me

Ga jij zelf de uitdaging aan, en verf je je eigen jurk, of bestel je liever een model van één van deze designers?

Lees ook; De beste tips voor hoe jij je trouwjurk mooi kunt houden, Tips voor het verwijderen van vlakken op jouw trouwjurk

Auteur: Sherita jager

Laat een bericht achter

Foto: LNRD Fotografie
Hoe weet je of je naar bruiloft moet gaan ja of nee? 6 vragen die je jezelf moet stellen!
Bruiloften zijn speciale gebeurtenissen. Beantwoord de volgende vragen eerlijk en ontdek of je echt naar het feest moet gaan of niet.
Justin Alexander Fall/Winter 2017.
Justin Alexander Herfst/Winter 2017: unieke jurken met de laatste trends
De nieuwe Justin Alexander herfst/winter collectie is zacht, romantisch, klassiek en bestaat uit jurken met lange mouwen. Een tijdloze collectie!
Credits: Erwin Beckers
Wat te dragen naar een bruiloft? Op basis van verschillende locaties
Het is vaak een van de eerste vragen die bij je opkomt wanneer je uitgenodigd wordt voor een bruiloft! Wij hebben een paar suggesties voor je op een rijtje gezet!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie