Rebecca Ingram: de perfecte collectie voor stijlvolle bruiden met oog voor detail

Het moment is daar: je gaat trouwen! Je bent ondergedompeld in de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk. Je wil er niet uitzien als een traditionele bruid, maar wel de elegantie en exclusiviteit die een bruid op haar trouwdag uitstraalt behouden. In dat geval heeft Rebecca Ingram de beste collectie voor jou. Met de ontwerpen zie je er stralend uit en verzamel je alles wat je wil voor jouw geweldige dag: elegantie, sensualiteit en traditie gecombineerd met een moderne uitstraling. Dit alles vat de nieuwe collectie bruidsjurken Rebecca Ingram 2018 samen. Je mag deze jurken niet missen!

Juniper. Credits: Rebecca Ingram

In collectie staat elegantie in combinatie met zoetheid centraal in vrijwel alle ontwerpen. Voor dit seizoen legt het bedrijf zich toe op strakke modellen en dus op ontwerpen die het figuur accentueren en de vrouwelijkheid benadrukken. Er zijn zeemeerminmodellen voor diegenen die hun curves willen laten zien en a-lijnen voor degenen die hun heupen liever verbergen en de aandacht naar hun bovenlijf willen verleggen, en dat alles in combinatie met strakke lichamen. Meer over trendy a-lijn trouwjurken vind je hier.

Laynie. Credits: Rebecca Ingram
Gloria. Credits: Rebecca Ingram
Muriel. Credits: Rebecca Ingram
Nancy. Credits: Rebecca Ingram

Aan de andere kant vinden we transparanten stoffen in halslijnen en ruggen die zijn samengesteld uit geborduurde stoffen van kant en tule. De zoetheid van de harthalslijn bestaat naast de ontwerpen met diepe V-halslijnen die perfect zijn voor bruiden die iets gewaagder willen.

Brooke. Credits: Rebecca Ingram
Cathy. Credits: Rebecca Ingram
Joyce. Credits: Rebecca Ingram
Gloria. Credits: Rebecca Ingram
Shirley. Credits: Rebecca Ingram

De stoffen die worden gebruikt in de nieuwe collectie van Rebecca Ingram 2018 zijn vooral kant en tule, of combinatie die twee in looks waar de rok veel volumen heeft en het bovenlijf gedecoreerd is met fijn kant en geborduurde steentjes. Bekijk hier 50 prachtige bruidsjurken met volumineuze rokken.

Bernice. Credits: Rebecca Ingram
Judith. Credits: Rebecca Ingram
Polly. Credits: Rebecca Ingram
Zelda. Credits: Rebecca Ingram

De collectie van Rebecca Ingram is eenvoudig en elegant, er is veel aandacht voor de kleinste details waardoor de jurk al van zichzelf straalt. Met een van de jurken uit deze collectie voel jij je de meest gewilde bruid ooit. Fijne ceintuurtjes met steentjes, volume in de ontwerpen, zijden… Ontwerpen die helemaal passen bij de eigenaardigheden die de firma Maggie Sottero altijd hebben gekenmerkt. Rebecca Ingram vernieuwt, is creatief en de jurken passen perfect bij het figuur van de bruid. Alle ogen zullen op haar gericht zijn.

Kies een ontwerp van Rebecca Ingram 2018, kies voor de kwaliteit en het goed afgeleverde werk van een firma die een lange historie heeft binnen de bruidswereld en al bruiden over de hele wereld gekleed heeft. In onze galerij 99 bruidsjurken voor 2018; hier zit jouw perfecte jurk zeker tussen! kun je meer inspiratie opdoen en de zoektocht naar jouw perfecte bruidsjurk vergemakkelijken.

Wil jij niks van ons missen en altijd op de hoogte blijven van de laatste trends? Volg ons op FacebookInstagram en Pinterest!

Laat een bericht achter

Style 4005_0001. Credits: Sincerity Bridal
Word een Sincerity Bridal bruid in 2018 en draag één van deze ontwerpen op je grote dag!
De nieuwe collectie trouwjurken van Sincerity Bridal presenteert in 2018 de meest romantische designs voor moderne bruiden.
Katy Perry. Photo: Cordon Press
Het Met Gala 2018: De meest inspirerende jurken voor bruiloften!
Bekijk nu de meest inspirerende trouwjurken die de beroemde sterren op het evenement van HET jaar hebben gedragen: het Met Gala 2018!
Wat is de meest gekozen trouwdatum in 2018?
Wat is de meest gekozen trouwdatum in 2018?
Elk jaar zijn er weer bepaalde data die érg populair zijn voor bruiloften. Wat zijn de meest populaire trouwdata van 2018?

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie