Trouw betoverend en privé in Kasteelvilla Miralago - hier worden dromen werkelijkheid!

Ben je opzoek naar een fantastische locatie voor jouw bruiloft in Oostenrijk? Dan ben je bij Kasteelvilla Miralago aan het juiste adres!

Trouw betoverend en privé in Kasteelvilla Miralago - hier worden dromen werkelijkheid!
  • Trouwen in het buitenland
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • Oostenrijk

Ben je opzoek naar een echt sprookjeskasteel voor je bruiloft? En verwacht je een bekroonde service op jouw grote dag? Dan is Kasteelvilla Miralago de juiste keuze voor je onvergetelijke ja-woord:

 

opslaan
Foto: Kasteelvilla Miralago

Jouw ja-woord in een sprookjesachtige sfeer

De Connaisseurs Circle heeft de unieke Kasteelvilla Miralago voor de tweede keer op rij tot een van de top vijf van bruilofts- en huwelijksreislocaties in Oostenrijk uitgeroepen – deze magische locatie moet je zeker leren kennen!

Kasteelvilla Miralago biedt jou en je gasten op uw trouwdag een privé-villa die al je dromen overtreft. Als je wilt, kunt je ook eerder aankomen om nog langer van de sfeer te genieten. Er zijn in totaal twaalf suites en kamers voor jou en je dierbaren. De kamerhuur per nacht inclusief ontbijt voor een groep tot 28 personen bedraagt 3.950,00 euro.

opslaanFoto: Kasteelvilla MiralagoFoto: Kasteelvilla Miralago
Foto: Kasteelvilla Miralago

Alle extra’s voor op jouw locatie

Ook de buitenruimte straalt veel details uit: in de overdekte evenementenruimte met tuin aan het meer is er voldoende ruimte voor een band en een dansvloer waarop tot 160 gasten samen kunnen vieren en feesten. Van vrijdag, 17.00 tot zondag, 12.00 uur, zijn de kosten voor de locatie 2.500,00 euro – deze prijs is inclusief alles wat je nodig hebt voor je grote dag, bijvoorbeeld tafellinnen, arrangementen voor de locaties en nog veel meer.

Voor de huwelijksceremonie komt de ambtenaar van de burgerlijke stand direct in de villa, voor gratis ceremonies of de ring zegenen de tuin aan het meer is ook beschikbaar. De kerken in de nabijgelegen steden Maria Wörth en Dellach zijn direct vanuit de villa per boot te bereiken.

opslaanSchlossvilla MiralagoSchlossvilla Miralago
Foto: Kasteelvilla Miralago
opslaanSchlossvilla MiralagoSchlossvilla Miralago
Foto: Kasteelvilla Miralago

Je kan je ook verheugen op de uitstekende culinaire hoogstandjes van de lokale keuken. Verwen je gasten met een heerlijk 4-gangen menu, kies geschikte wijnen uit de wijnkelder van de kasteelvilla en voeg een kleurrijke fingerfood selectie toe voor de receptie. De prijs voor fingerfood, 4-gangen menu, middernachtsnack en alle dranken (zoals prosecco, wijn, bier, niet-alcoholische dranken en mineraalwater) bedraagt 155,00 euro per persoon – alle diensten kunnen in overleg met de locatie worden aangepast aan je werkelijke verbruik.

opslaanSchlossvilla MiralagoSchlossvilla Miralago
Foto: Kasteelvilla Miralago

Jouw droombruiloft kan er zo uitzien

In Kasteelvilla Miralago kunt je een heel weekend vol verrassingen, emotionele en onvergetelijke momenten doorbrengen. Hier een idee over hoe het eruit zou kunnen zien:

  • Vrijdag: Alle gasten en het bruidspaar ontmoeten elkaar voor een opwarming aan de strandbar aan het meer. Cocktails worden hier geserveerd en kan je je ook verheugen op een heerlijke BBQ van de professionele grill.
  • Zaterdag: Begin de dag met een uitgebreid ontbijt en kijk uit naar buitengewone activiteiten aan het meer – zwemplezier, motorboten, waterskiën & Co. inbegrepen! Na de bewogen ochtend en een korte pauze begint het hele huwelijksfeest voor de receptie, de huwelijksceremonie en het huwelijksfeest, die tot diep in de nacht kunnen duren.
  • Zondag: Na een ontbijt voor de huisgasten kan je alle andere gasten ontmoeten die in de omliggende dorpen verblijven. Denk samen na over de mooie trouwdag met een Weißwurst-ontbijt of een taartrestaurant in de strandbar.

 

opslaanFoto: Kasteelvilla Miralago
Foto: Kasteelvilla Miralago

Een locatie naar jouw smaak

Zoals je kan zien, zijn er in de Kasteelvilla Miralago vele mogelijkheden om jouw grote dag zelf te regelen en er volop van te genieten. Mis de mooie beelden van deze video niet:

 

Neem direct contact op met Kasteelvilla Miralago als je nog vragen hebt en verheug je op een bruiloft in Oostenrijk naar jouw persoonlijke smaak!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!