Trouwen in Italië: een droom die uitkomt!

Je bruiloft laten plaatsvinden in Italië is voor velen onder ons een droom en wij begrijpen maar al te goed waarom!

Trouwen in Italië: een droom die uitkomt!
  • Trouwen in het buitenland
  • Italië

Bella Italia, waar zal ik beginnen? Het land staat bekend om haar heerlijke cuisine (wie houdt er nou niet van pizza), prachtige natuur en lekkere temperatuurtjes. Daarnaast wordt menig mens al verliefd bij het horen van het taaltje en hebben we niets meer dan lovende woorden over de Italiaanse cultuur. Trouwen in Italië is dan ook een droom van velen onder ons en wij begrijpen maar wat goed waarom!

Waarom Italië?

Als je zelf al eens in Italië geweest bent zal het water je vast in de mond lopen wanneer ik het heb over echte Italiaanse pizza’s, de beste gelato en echt goede koffie. De Italianen kunnen er wat van en delen hun liefde voor eten dan ook maar wat graag met jullie. Een andere reden om voor Italië te kiezen is natuurlijk de natuur. Het land beschikt over de mooiste meren, waaronder Lago di Como en Lago di Lugano. Het Comomeer is het diepste meer van Italië en vele celebrities hebben hier niet voor niets een vakantiestulpje bemachtigd. Een bezoekje van George Clooney op je bruiloft zou niet verkeerd zijn.

opslaanOrganisatie: Orange Wedding Company. Foto: Konstantin Koresjkov
Organisatie: Orange Wedding Company. Foto: Konstantin Koresjkov

Trouw in kleurrijk Bologna

Wist jij dat pasta bolognese oorspronkelijk uit Bologna komt? Als jij en je partner dit ook in overmaat eten is dit wat ons betreft al reden genoeg om te overwegen elkaar hier het jawoord te geven. Wij geven je een gouden tip voor een bruiloft in deze stad. Trouwen als een koningin doe je namelijk bij Castello Benelli. Deze locatie is zo mooi dat je niet anders kan maar je mond open laten vallen wanneer je er binnen loopt. Zowel de binnen- als buitenruimtes zijn adembenemend dus het maakt niet uit wanneer jullie besluiten hier te trouwen. Een authentieke locatie met enorm veel sfeer.

opslaanOrganisatie: Orange Wedding Company. Foto: Konstantin Koresjkov
Organisatie: Orange Wedding Company. Foto: Konstantin Koresjkov

Een Toscaanse bruiloft

Authentiek trouwen in Italië doe je in Villa Sabolini. Deze prachtige trouwlocatie is net zo adembenemend mooi als haar omgeving. De residentie ligt in Siena en wordt omringd door een typisch Toscaans landschap. De trouwlocatie die afstemt uit de 15e eeuw heeft een romantische setting waarin je de bruiloft in een zowel exclusieve als gastvrije omgeving kunt vieren. Aan jullie de keuze waar jullie elkaar het jawoord geven. Zo kun je ervoor kiezen om te trouwen in de grote tuin met zwembad, op een van de terrassen (met uitzicht) of binnen in een van de interne kamers. Ze staan allemaal tot jullie beschikking net zoals het personeel van de villa die ervoor zullen zorgen dat alles tot in het kleinste detail geregeld is voor jullie bruiloft.

opslaan
Foto: Villa Sabolini

Trouw in de oudste republiek van Italië

Zijn je partner en jij beiden fan van historie en willen jullie dit ook in je bruiloft verwerken? Kijk niet verder. Een bruiloft in San Marino is precies wat jullie zoeken. Pak de Fiat Panda, of met de bruiloft wellicht een iets luxer vervoersmiddel, naar de top van de berg om de plek te bereiken en je zult je ogen uitkijken. Niet alleen de plek zelf, maar ook het uitzicht is adembenemend. De plek straal romantiek uit en is daarom perfect voor een bruiloft. Overweg een bruiloft bij Grand Hotel San Marino. Dit 4-sterren hotel geeft jullie niet alleen een geweldige locatie voor de bruiloft en het feest, maar biedt daarnaast ook overnachting voor jullie zelf en de gasten. Wordt wakker in een relaxte sfeer met uitzicht waar je u tegen zegt. Begin de mooiste dag van je leven op een plek die deze dag eer aan doet.

opslaanOrganisatie: Orange Wedding Company. Foto: Konstantin Koresjkov
Organisatie: Orange Wedding Company. Foto: Konstantin Koresjkov

Klinkt een bruiloft in het buitenland voor jou nou ook als muziek in de oren? Lees hier dan al onze tips en trek erop uit. Of het nou Italië, Spanje of Bali wordt: kies wat voor jullie het beste voelt en ga je droom achteraan!

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!