Trouwen in Italië: een droom die uitkomt!

Je bruiloft laten plaatsvinden in Italië is voor velen onder ons een droom en wij begrijpen maar al te goed waarom!

Trouwen in Italië: een droom die uitkomt!
  • Trouwen in het buitenland
  • Italië

Bella Italia, waar zal ik beginnen? Het land staat bekend om haar heerlijke cuisine, prachtige natuur en aangename temperaturen. Daarnaast wordt menig mens al verliefd bij het horen van het taaltje en hebben we niets meer dan lovende woorden over de Italiaanse cultuur. Trouwen in Italië is dan ook een droom van velen onder ons en wij begrijpen maar wat goed waarom!

opslaanFoto: Konstantin Koresjkov
Foto: Konstantin Koresjkov

Waarom Italië?

Adverteren

Als je zelf al eens in Italië geweest bent zal het water je vast in de mond lopen wanneer ik het heb over Italiaanse pizza’s, de beste gelato en echt goede koffie. De Italianen kunnen er wat van en delen hun liefde voor eten dan ook maar wat graag met jullie. Een andere reden om voor Italië te kiezen is natuurlijk het land zelf. Italië beschikt over de mooiste meren, waaronder Lago di Como en Lago di Lugano waar velen bruidsparen je al voor zijn gegaan en elkaar het jawoord hebben gegeven. Het Comomeer is het diepste meer van Italië en vele celebrities hebben hier niet voor niets een vakantiestulpje bemachtigd. Een bezoekje van George Clooney op je bruiloft zou niet verkeerd zijn.

opslaan
Foto: Konstantin Koresjkov

Trouw in kleurrijk Bologna

Spaghetti liefhebbers opgelet: wist jij namelijk dat pasta bolognese oorspronkelijk uit Bologna komt? Als jullie deze beiden in overmaat eten en nog op zoek zijn naar een trouwlocatie is dit wellicht het teken waar jullie al die tijd al op zaten te wachten. Het wordt het tijd om elkaar het jawoord te geven in deze stad! Naast pasta bolo heeft de stad vele andere kwaliteiten. Zo is hij rijk aan historie. De stad zelf is namelijk al zo’n 2500 jaar geleden gesticht. Je vindt hier veel Middeleeuwse gebouwen en elk straatje voelt alsof je door een sprookjesstad loopt. Kun je nagaan hoe die trouwfoto’s er uiteindelijk uit komen te zien!

opslaan
Foto: Konstantin Koresjkov

Een Toscaanse bruiloft

De Toscaanse bruiloft is toch wel een begrip geworden in de Nederlandse cultuur. Na het uitkomen van Toscaanse bruiloft de film in 2014 stegen de aanvragen voor een bruiloft in deze Italiaanse regio enorm en als we eerlijk zijn begrijpen wij wel waarom. Wie wilt er nou niet trouwen in zo een mooie omgeving? De regio wemelt van de romantische locaties omringd door typisch Toscaanse landschappen. En daarmee bedoelen we dan groen bedekte bergen met uitgestrekte weides. Het is een rustige omgeving met vaak veel zon en fijne temperaturen. Je kunt hier trouwen tussen de olijvenbomen en de wijngaarden. Wat wil je nog meer?

opslaanFoto: Villa Sabolini
Foto: Villa Sabolini

Trouw in de oudste republiek van Italië

Zijn je partner en jij beiden fan van historie en willen jullie dit ook in je bruiloft verwerken? Kijk niet verder. Een bruiloft in San Marino is precies wat jullie zoeken. Pak de Fiat Panda, of met de bruiloft wellicht een iets luxer vervoersmiddel, naar de top van de berg om de plek te bereiken en je zult je ogen uitkijken. Niet alleen de plek zelf, maar ook het uitzicht is adembenemend. De plek straal romantiek uit en is daarom perfect voor een bruiloft. Kies voor lange tafels waar jullie samen met de gasten urenlang van elkaars gezelsschap kunnen genieten en breng jullie eerste nacht door op een locatie waar velen nog lang van zullen dromen.

Weddingplanner Houvast kan jullie helpen bij het organiseren van een bruiloft in Italië. Ina is een weddingplanner die alle details overziet en de mooiste bruiloften in zowel binnen- als buitenland organiseert. Zij begon ooit als trouwambtenaar en ontdekte hier haar liefde voor bruiloften en later ook het organiseren ervan. Ze combineert de taken nu al jaren en kan jullie huwelijk naast het organiseren dus ook voltrekken. Dit is erg uniek in de trouwindustrie. Ze weet de juiste leveranciers voor de bruiloften te vinden, neemt jullie zorgen uit handen en bewaakt het trouwbudget. Dit alles doet ze vol enthousiasme en leidt keer op keer weer tot een geweldige bruiloft met een dankbaar bruidspaar. Zijn jullie haar volgende bruidspaar? Neem nu vrijblijvend contact met haar op.

Lijkt het jullie wel wat om elkaar onder de Italiaanse zon het jawoord te geven? Neem dan deze tip van Weddingplanner Houvast aan: ga in gesprek met een weddingplanner en maak niet de fout door te denken dat een weddingplanner niet aan jullie besteed is. Weddingplanners weten jullie bruiloft met hun kennis en netwerk niet alleen mooier, maar ook zorgelozer en soms zelfs goedkoper te maken. Neem nu vrijblijvend contact op met Weddingplanner Houvast en wie weet wordt de bruiloft van jullie dromen in Italië straks werkelijkheid!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!