Video Destination Wedding: Trouwen in het prachtige Zuid-Afrika

Soms is het nodig om de vastgestelde grenzen te verleggen; een mooi voorbeeld hiervan is het trouwen in het buitenland! Dit Russissche koppel gaf elkaar dan ook voor het ja-woord in Kaapstad, bekijk snel de video!

  • Trouwen in het buitenland
  • Zuid Afrika

Samen met je partner en je vrienden je grenzen verleggen, iets dat als een mooi doel klinkt. Dit koppel deed dat, en trouwde aan de Zuid-Afrikaanse kunst! Een ongewone en fantastische taak de videografen Anna en Michael, de beroemde regisseurs van Tobelove Agency die dit hele spektakel vast mochten leggen.

Adverteren

Het evenement, letterlijk georganiseerd aan de rand van de aarde, waar de twee oceanen elkaar ontmoeten, kon niet anders zijn. Het project kreeg de naam “On the Eternity Edge”. Hierbij werden tegenstellingen tegen elkaar gezet; Een droom en een realiteit. Onderdeel en geheel. De gedachte aan absolute liefde. Iets wat centraal stond tijdens het hele huwelijksfeest, was de zon – dageraad, middag en zonsondergang.

Het centrale punt van de zon werd weerspiegeld in het scenario van de dag: in de loop van drie totaal verschillende ceremonies. Zo begon de dag bijvoorbeeld met een heilige ceremonie bij zonsopgang op Kaap de Goede Hoop, waaraan de moeders van de bruid en bruidegom deelnamen. Elk van de ceremonies werd op zijn eigen manier versierd en uitgevoerd.

Het team voegt eraan toe dat het grote karakter van zuidelijk Afrika de belangrijkste decorateur is met wie ze “overlegd” hebben. “Welke door de mens gemaakte objecten kunnen concurreren met de kracht van de wind en de kracht van de oceaan? Oceaan. Stenen. Wit zand. De hemel. We hebben begrepen dat we moeten samenwerken met de Afrikaanse natuur. Het laten zien van de beweging en dynamiek van de elementen is wat het team als taak zag.

Trouwvideografie maakt tegenwoordig niet alleen gebruik van professionele technieken, maar ook van verschillende technieken uit de omgeving, soms niet eens gerelateerd aan bruiloften, zo ontstaan er mooie nieuwe kansen op jouw bruiloft op een toffe manier vast te leggen. Check de video snel!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!