Waarom jullie trouwkaarten nog mooier worden met kalligrafie!

Ben je op zoek naar die chique touch van een handgeschreven uitnodiging? Een uniek naambordje voor op de tafel? Prachtige bedanknotes? Kalligrafie is het antwoord voor een one of a kind, prachtige en chique look en feel voor jouw bruiloft. Stephanie van Letter & Vine is een echte professional en tovert alle teksten om tot handgemaakte meesterwerken.

  • Uitnodigingen en Stationery
  • Aanbeveling

Ben je op zoek naar die chique touch van een handgeschreven trouwkaart? Gestoken in een prachtige handgeschreven envelop? Of  wil je misschien naar andere bijzondere vormen van kalligrafie zoals een uniek naambordje voor op de tafel of prachtige bedankkaartjes? Kalligrafie is het antwoord voor one of a kind trouwkaarten met een prachtige en chique look en feel. Waarom jouw kaarten nét even wat mooier worden met kalligrafie? Lees snel verder!

opslaanFoto: Letter and Vine
Foto: Letter and Vine

Jezelf uitdrukken

Adverteren

Kalligrafie geeft jou de kans om je stijl echt uit te drukken. Ga jij voor een black tie feest? Een mooie klassieke en met koper afgewerkte kaart, zal de uitnodiging perfect afmaken en brengt meteen het gevoel over dat je wilt creëren met jullie feest. Is jouw bruiloft meer gezellige en casual ? Een modern lettertype kan dit perfect uitdrukken en schept de juiste verwachtingen. Met gepersonaliseerde kalligrafie kun je jouw wensen, persoonlijkheid en karakter uitdrukken. Een kaart of envelop waarbij de gasten meteen zeggen: Ja! Dat is écht jullie!

opslaanFoto: Letter and Vine
Foto: Letter and Vine

Kalligrafie laat je gasten zien hoe belangrijk ze voor je zijn

Jouw grote dag is een belangrijke dag die je met je naasten deelt. Om die unieke ervaring en bijzondere dag te écht goed te beleven en je gasten te verrassen met jullie huwelijk, besteed je vooral veel aandacht aan die kleine details. En in een tijd waarin bijna alles digitaal gaat, zijn handgemaakte items de kers op de taart die een eeuwige herinnering geven. Als jouw gasten een prachtige envelop ontvangen, speciaal geschreven voor hén, zet dat de toon voor het event en begint de voorpret meteen!

opslaanFoto: Letter and Vine
Foto: Letter and Vine

Maak het één geheel

Kalligrafie zorgt ervoor dat de look en feel van jouw bruiloft een samenhangend geheel is. Het is belangrijk een goede kalligraaf te vinden die jouw bruidskaarten perfect kan maken. De van oorsprong New Yorkse Stephanie Jiosi is eigenaresse van Letter & Vine. Ze werkt in Amsterdam als calligrapher en illustrator en is een echte professional. Letter & Vine won dit jaar zelfs de hoofdprijs van de prestigieuze Zankyou awards. Deze awards worden elk jaar uitgereikt aan de beste professionals in de bruiloftindustrie. Letter & Vine won deze award in de categorie Uitnodigingen en Stationary. Een enorme eer en bovendien een kwaliteitsstempel voor haar werk! “Met een goed oog voor design, kan ik jullie helpen bij het kiezen van aanvullende stijlen die aansluiten bij de algehele look van bruiloft. Jullie mooi gedrukte uitnodigingen verdienen een even mooie envelop. Het is ook mogelijk om naambordjes voor op tafel, tekens, en menu’s allemaal in dezelfde kleur, stijl en lettertype te maken.”

opslaanFoto: Letter and Vine
Foto: Letter and Vine

De luxe van handgemaakt

De mogelijkheden van de moderne kalligrafie zijn eindeloos. Je kunt kiezen voor verschillende stijlen en kleuren, en je kunt zelfs gaan voor kalligrafie op stof! Er is iets speciaals aan het ontvangen van een huwelijksuitnodiging per post. Het voelen van het gewicht, de textuur en de kwaliteit van het papier en het opmerken van de kleine details die in het ontwerp zijn verwerkt. Uitnodigingen en de enveloppen creëren de allereerste indruk voor de gasten en zetten de toon voor de viering. Een handgeschreven envelop is dan ook iets wat meteen laat zien wat de gasten kunnen verwachten. Kies een envelop kalligrafiestijl die perfect past bij het ontwerp van de uitnodiging. Succes gegarandeerd!

opslaanFoto: Letter and Vine
Foto: Letter and Vine

Maar is kalligrafie niet alleen voor enveloppen en naambordjes?

Totaal niet! Kalligrafie kan gebruikt worden voor de zaalindeling, de menu’s, symbolen, bedankkaartjes, cadeautasjes, en ga zo maar door. Je kunt zelfs een bruiloftslogo laten ontwikkelen die de hele dag door als detail terugkomt. Denk buiten het kader, jouw kalligraaf denkt graag met je mee! – en je zult zien dat er een hele wereld voor je opengaat. Kalligrafie zorgt voor unieke details waardoor jouw gasten de bruiloft nooit zullen vergeten!

opslaanFoto: Letter and Vine
Foto: Letter and Vine

Ben je op zoek naar inspiratie voor de mooiste uitnodigingen, en nog veel meer? Volg ons dan op Facebook, Pinterest en Instagram!

Wil je nog meer leuke artikelen zien? Deze vind je dan vast ook leuk:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Letter and Vine Uitnodigingen en Stationery
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!