ELIE SAAB Haute Couture Herfst Winter 2015-16 Fashion Show

Kijkend naar deze spectaculaire parade van slechts enkele geniale ontwerpen van Elie Saab, zul jij jezelf even helemaal verliezen in de video. Probeer alle details in je op te nemen, de versieringen, materialen, lijnen, accessoires en de algehele look, want ze nemen je mee in de wereld van trouwjurken met veel klasse en mode.

De stijlen en combinaties zal je ‘oooh en aaah’ doen zeggen want elke individu jurk heeft zijn eigen schoonheid. Hoewel elke jurk, die ieder een eigen uniek design hebben, zijn er overeenkomsten wat betreft de kwaliteit en de aandacht die besteedt wordt bij ieder detail: allen even perfect. Of het nu een jurk met kralen, parels, diamanten of met een mooie strakke taille is, ze zijn allen echt to die for! Je zult je zo licht als een veertje voelen en eruit zien als een romantische prinses. De jurken maken je rondingen en postuur zelfs nog prachtiger.

De collectie is beschikbaar in alle soorten en maten en draagbaar in elke tijd van het jaar.  Het maakt de jurken uniek, dat ze ontworpen kunnen worden voor elke maat. Want waar het uiteindelijk allemaal omgaat, is dat we in de meest perfecte jurk door het gangpad zullen lopen om het ja-woord te geven!

Video Credit: ELIE SAAB

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie