Maak een statement met Justin Alexander Signature’s 2018 herfstcollectie!

Justin Alexander's Signature Collection for FW2018 is here - and it's another homerun for the designer, with some incredibly original designs and very modern, romantic features.

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Justin Alexander

De Justin Alexander Signature Collection voor dit seizoen verheft een dramatische look een ware kunst. Deze nieuwe lijn heeft veel flair, is stijlvol en heeft prachtige en opvallende snedes. Helemaal perfect voor de bruid die in de schijnwerpers wil staan op de grootste dag van haar leven.

Het zijn de glamoureuze klassiekers die een make-over hebben gekregen. Ze zijn zwaar gedecoreerd, elegant, hebben vloeiende lijnen, en veel kant en satijn die zorgen voor de romantische touch. Justin Alexanders’ Signature lijn weet modern en klassiek te combineren – één van de belangrijkste kenmerken van deze geweldige ontwerper.

De collectie bestaat uit lage en open ruggen die subtiel zijn bedekt. Het geeft deze collectie een gevoel van sensualiteit, en maakt de jurken extra draagbaar. Perfect, aangezien deze collectie speciaal gemaakt is voor de herfst/winter. Dat is ook terug te zien in de keuze van de stoffen. Justin Alexander Signature wisselt satijn en kant af. Met deze meest traditionele bruidsstoffen weet hij nieuwe, eigentijdse jurken te maken. Met veel tule om een statement te maken, zullen de gasten met open mond achterblijven. Met deze Signature collectie laat Justin Alexander zijn veelzijdigheid zien als ontwerper. Hoewel we overeenkomsten zien bij de jurken, als de sweetheart hals, is er een grote verscheidenheid aan jurklengtes. Ze hebben daarnaast ook veel extra’s zoals de cape van deze engelachtige Style 99019.

De Signature-lijn is de thuisbasis van de meest gedurfde, chique ontwerpen van Justin Alexander, gemaakt met het oog voor de weg naar het altaar. De bruid die naar jurken van deze collectie kijkt, is op zoek naar een niet tradtionele maar stijlvolle jurk. Deze bruidsjurken zijn origineel, stijlvol en nog steeds ongelooflijk romantisch. Justin Alexander blijft met zijn Signature een van de meest consequente en geweldige ontwerpers voor de moderne bruid. Smaakt dit naar meer? Vind dan nu je trouwjurk in de Justin Alexander Signature collectie!

Wil jij niets missen? Vergeet ons dan niet te volgen op PinterestInstagram en Facebook!

Lees meer:

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Maak een statement met Justin Alexander Signature’s 2018 herfstcollectie!