Mis de perfecte bruidsjurken van Aire Barcelona voor 2018 niet!

De nieuwe collectie bruidsjurken van Aire Barcelona 2018 heeft prachtige ontwerpen voor de klassieke tot aan de moderne bruid!

  • Trouwjurk stijlen
  • 2018

Als we het over trouwjurken voor 2018 hebben, en de vele stijlen die komend seizoen worden aangeboden door de beste merken, denken we eigenlijk meteen aan de prachtige jurken van Aire Barcelona. Dit prachtige Spaanse merk heeft een uitgebreide lijn met fantastische ontwerpen, waar je zeker jouw bruidsjurk voor 2018 vindt. Want geloof ons, bij het zien van de jurken van Aire Barcelona is het liefde op het eerste gezicht…

Adverteren

In deze nieuwe collectie voor 2018 vind je een breed aanbod jurken. Als je een klassieke en romantische bruid bent, vind je de princesstrouwjurken van Aire Barcelona fantastisch. Met grote rokken van fijne stoffen als tule of mikado straal je gegarandeerd. Maar ook de moderne bruiden die niet van te veel poespas houden kunnen hun hart ophalen. Aire Barcelona heeft chique jurken met lange, slanke rokken die je figuur goed doen uitkomen, jurken met strakke lijfjes, en modellen als de empire waist line, a-rokken of zeermeerminnenjurken.

Verder heeft Aire Barcelona veel gelet op de kleine details. Zo hebben zij bijvoorbeeld veel verschillende soorten bovenstukken: strapless, hartvormig, fijne bandjes, lange mouwen met het tattoo-effect, off shoulder, of juist hoog gesloten halzen. Sommige modellen zijn bezet met steentjes, voorzien van kanten details en strikken terwijl andere weer heel ingetogen zijn afgestyled.

Eigenlijk biedt Aire Barcelona je alles wat je kunt wensen, wat voor bruid je ook bent. Ontdek in deze galerij de mooiste selectie, en haal je hart op. Voor meer prachtige bruidsjurken bekijk je de nieuwe collectie van Carolina Herrera en Monique Lhuillier! Voor welk model ga jij?

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op Instagram & Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Mis de perfecte bruidsjurken van Aire Barcelona voor 2018 niet!