Bruidsjurken met een ronde hals

Als je nog niet op de hoogte bent voor de trends voor het komende jaar, wacht dan niet en bekijk snel deze indrukwekkende bruidsjurken met een ronde halslijn.

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Ronde hals
  • Bruid

De perfecte bruidsjurk voor 2020 vinden, zou vandaag de dag gemakkelijk moeten zijn met alle variatie, trends en het grote aantal firma’s dat werkzaam zijn in de bruids industrie. In deze galerij laten wij je een selectie jurken zien die ideaal is voor vrouwen die kiezen voor elegantie, met een halslijn die nooit uit de mode raakt. Ontdek de jurken met een ronde halslijn: perfect voor 2020.

Adverteren

Deze bruidsjurk met ronde halslijn is het meest gekozen vanwege het comfort, de jeugdige uitstraling en vanwege het feit dat deze halslijn veel kan camoufleren. Bovendien kun je deze halslijn combineren met elk type mouw en rok. Het is een eenvoudige halslijn die ook bekend is onder de naam ‘scoop’ wanneer deze redelijk open is en in combinatie met mouwen wordt gebruikt. Is het een jurk zonder mouwen? Dan wordt dit model ook wel ‘tank’ genoemd. Heb je juist kleinere borsten? Ga dan voor een hogere ronde halslijn. De ronde halslijn is perfect voor slanke bruiden.

Als je nog niet op de hoogte bent voor de trends voor het komende jaar, wacht dan niet en bekijk snel deze indrukwekkende bruidsjurken met een ronde halslijn. Deze ontwerpen weten veel bruiden die tot nu toe nog geen keuze hebben kunnen maken te overtuigen.

Meer bruidsjurk inspiratie opdoen? Bekijk dan ook:

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Bruidsjurken met een ronde hals