Strapless jurken 2015: de trend die nooit uit de mode gaat!

  • more 14+

De strapless hals is nog steeds aanwezig in alle collecties van de bruidsmode, het is nog steeds een van de favorieten onder de bruiden, dat is wel duidelijk. Klassiek, elegant en eenvoudig van vorm. In deze galerij willen wij je voorstellen aan ontwerpen die nooit oud worden.

De eenvoud van de ontwerpen beginnen met fijne details die de jurk verrijken en de jurk een unieke persoonlijkheid geeft. Wij hebben gebruik gemaakt van zeer verschillende perspectieven, en verschillende merken zoals Pronovias, Vera Wang, Rosa Clará, Nicole Spose en San Patrick waardoor u zelf kunt kijken welke strapless stijl bij u past.

Of bent u opzoek naar andere inspiratie, wilt u misschien een bruidsjurk met een V-hals? Mis niet onze gallerij met bruidsjurken met een V-hals, hier kunt u nog meer inspiratie op doen!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

44 40 jurken speciaal voor kleinere vrouwen: wat is jouw favoriet?
40 jurken speciaal voor kleinere vrouwen: wat is jouw favoriet?
Ben jij niet al te lang en wil jij de bruidsjurk vinden die perfect bij jouw lichaam past? Ontdek dan deze collectie van bruidsjurken die wij voor jou hebben klaargezet.
28 Sweetheart 2018: de liefste jurken voor romantische bruiden.
Sweetheart 2018: de liefste jurken voor romantische bruiden.
De nieuwe collectie Sweetheart trouwjurken is liefde op het eerste gezicht. Hier zit zeker een jurk voor jou tussen!
40 Trouwjurken van Tule: De meest romantische jurken voor 2018
Trouwjurken van Tule: De meest romantische jurken voor 2018
Om wat meer ideeën te geven over wat voor stoffen een trouwjurk kan hebben, laten wij vandaag een galerij zien met prachtige trouwjurken van tule. Perfect voor jouw bruiloft in 2018! De meest romantische trend, als je het ons vraagt!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie