Strapless jurken 2015: de trend die nooit uit de mode gaat!

  • more 14+

De strapless hals is nog steeds aanwezig in alle collecties van de bruidsmode, het is nog steeds een van de favorieten onder de bruiden, dat is wel duidelijk. Klassiek, elegant en eenvoudig van vorm. In deze galerij willen wij je voorstellen aan ontwerpen die nooit oud worden.

De eenvoud van de ontwerpen beginnen met fijne details die de jurk verrijken en de jurk een unieke persoonlijkheid geeft. Wij hebben gebruik gemaakt van zeer verschillende perspectieven, en verschillende merken zoals Pronovias, Vera Wang, Rosa Clará, Nicole Spose en San Patrick waardoor u zelf kunt kijken welke strapless stijl bij u past.

Of bent u opzoek naar andere inspiratie, wilt u misschien een bruidsjurk met een V-hals? Mis niet onze gallerij met bruidsjurken met een V-hals, hier kunt u nog meer inspiratie op doen!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

22 Groene feestjurken: kies voor de kleur die staat voor hoop en overwinning!
Groene feestjurken: kies voor de kleur die staat voor hoop en overwinning!
Het is een speciale kleur die elegantie uitstraalt, kies een groene feestjurk voor je volgende bruiloft. Je zult er geen spijt van krijgen!
44 40 jurken speciaal voor kleinere vrouwen: wat is jouw favoriet?
40 jurken speciaal voor kleinere vrouwen: wat is jouw favoriet?
Ben jij niet al te lang en wil jij de bruidsjurk vinden die perfect bij jouw lichaam past? Ontdek dan deze collectie van bruidsjurken die wij voor jou hebben klaargezet.
20 Trouwkaarten met fantastische ontwerpen die perfect zijn voor in het herfst seizoen!
Trouwkaarten met fantastische ontwerpen die perfect zijn voor in het herfst seizoen!
De datum voor jullie bruiloft staat vast, maar zijn de uitnodigingen nog niet gemaakt? Dan helpen wij jullie een handje door een mooie collectie aan uitnodigingen klaar te zetten die speciaal gericht zijn op de herfst. Ontdek ze!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie