23 bijzondere momenten die iedere bruid met haar beste vriendin deelt!

Het contact met een beste vriendin is anders dan het contact met alle andere vriendinnen. Niemand op deze wereld begrijpt een bruid zo goed als haar beste vriendin. Samen met haar kan de bruid huilen, lachen, urenlang over de decoratie praten en van boetiek naar boetiek gaan om dé jurk te vinden. We hebben een lijst opgesteld met 23 bijzondere dingen die een bruid met haar beste vriendin deelt. Welke komen jullie bekend voor?

Alexandra Vonk Photography
foto: Alexandra Vonk Photography

1. Eén blik zegt genoeg – De beste vriendin weet of het voorstel van de schoonmoeder over de bruidsjurk gewaardeerd wordt of niet.

2. Het maakt je niet wat je beste vriendin van je denkt als je de hele dag onopgemaakt in je pyjama rondhangt. Jullie zien tenslotte allebei zo uit en dan kunnen jullie samen uren filosoferen over passende decoratie voor de bruiloft.

3. Je barst ineens in lachen uit en je beste vriendin lacht nog harder mee. – binnenpretjes, die begrijpt alleen een beste vriendin!

Erwin Beckers Bruidsfotografie
foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie

4. Het duurt nog maar even voordat je jouw ja-woord geeft aan één man. – Je beste vriendin weet precies aan wie jij in je hele leven je hart verloren hebt en wanneer ze je moest opvrolijken met liters ijs en kilo’s chocolade na een gebroken hart.

5. Je hebt je beste vriendin als eerste laten weten van je huwelijksplannen en jullie zijn meteen begonnen met dromen over de ideale bruidsjurk.

6. Natuurlijk weet je beste vriendin precies hoe jouw droomhuwelijk, jouw prins op het witte paard en je perfecte jurk moet uitzien en dus kan zij alles blind voor je uitzoeken!

7. Als je een discussie hebt met je aanstaande over de bruiloft, kun je je beste vriendin midden in de nacht bellen om je hart te luchten – zij begrijpt jou!

Mooibelicht Fotografie
foto: Mooibelicht Fotografie

8. Zij was de eerste persoon die de bruidegom leerde kennen en ze wist binnen tien minuten alles: waar komt hij vandaan? Waar woont hij? Wat doet hij? Welke kleur ogen heeft hij?

9. Je beste vriendin heeft geen woorden nodig om jou te begrijpen, jullie hoeven niet te praten om te weten wat jullie bezighoudt.

10. Zij begrijpt dat er voor veel dingen maar één oplossing is: uitgaan, dansen en plezier maken. Natuurlijk is zij ook de belangrijkste persoon als het aankomt op het organiseren van een je vrijgezellenfeest.

Trouw Trendy
foto: Trouw Trendy

11. Ze weet je altijd, hoe ze het ook doet, op te peppen. Ook in lastige tijden staat je beste vriendin altijd aan je zij.

12. Voor het passen van de bruidsjurken neemt je vriendin alle tijd. Ze laat daarvoor haar eigen verplichtingen even los en maakt al haar tijd voor jou vrij.

13. De mooiste nachten zijn de pyjamaparty’s met je beste vriendin. Waarin jullie na urenlang kletsen en dromen in slaap vallen zonder het te merken.

14. Alleen je beste vriendin kan na een brunch nog ’s avonds bij je aan tafel zitten en over van alles en nog wat praten.

Mooibelicht Fotografie
foto: Mooibelicht Fotografie

15. Het is altijd heel bijzonder om samen met je beste vriendin herinneringen op te halen door middel van grappige, vreemde en spannende gebeurtenissen uit het verleden.

16. Als jullie een avondje uit plannen, weet alleen je beste vriendin waar je echt zin in hebt.

17. Het maakt niet uit hoe slecht je je in het verleden gedragen hebt, zij staat altijd voor je klaar en kan je alles vergeven.

18. Zij kent al jouw donkere kanten, maar praat alleen over je beste eigenschappen als ze een speech houdt op je trouwdag!

Speaking Through Silence Photography
foto: Speaking Through Silence Photography

19. Je weet al vanaf dag één dat je beste vriendin de peettante van je eerste kind wordt.

20. Jouw beste vriendin is op jouw bruiloft niet alleen je gast, maar ook een soort bijzonder fee die alle problemen zo oplost dat jij niet eens merkt dat er iets mis ging.

21. Als iemand zich afmeldt voor je bruiloft is je beste vriendin de eerste die met je bespreekt of de reden gegrond was of slechts een slap excuus.

22. Je beste vriendin verdedigt je in alle momenten en zal in elke situatie achter je staan.

Arma Fotografie
foto: Arma Fotografie

23. Jullie weten allebei dat jullie voor altijd beste vriendinnen zullen blijven en dat jullie door een onzichtbare band eeuwig met elkaar verbonden zullen zijn.

Je beste vriendin staat je in een van de belangrijkste etappes van je leven bij. Ook als ze niet naast de deur woont is, komt zij voor een belangrijk moment in leven om je te steunen. Juist op je trouwdag zul je dat merken. Ze zal de laatste hand leggen aan je trouwlook, je moed inspreken en na het ja-woord zal ze een traan wegpinken. Jullie vriendschap is uniek en daar mogen jullie trots op zijn!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Credits: Bruidsfotografie de Kievit Bruiloften
De prachtige Real Wedding van Sherelle en Gertjan!
De bruiloft van Sherelle en Gertjan, 7 maanden na het aanzoek overtrof in ieder geval ook alle verwachtingen. Een fantastische sfeer, veel lachende gezichten en een setting waar je u tegen zegt. Bekijk deze prachtige real wedding van Sherelle en Gertjan.
Credits: Fotobelle
Zo wordt het eerste moment een ware droom
Het allereerste moment dat jullie elkaar gaan zien op jullie trouwdag, is een heel bijzonder moment om zoveel verschillende redenen. Wat die redenen zijn kun je lezen in deze blog en daarnaast krijg je tips om dit moment magisch mooi te maken!
Credits: The Harrogate Bridal Show
The Harrogate Bridal Show: de grootste beurs van de Engelse bruidsindustrie!
Het meest besproken bruidsevenement ter wereld vond plaats in Londen. Ontdek hier alles over The Harrogate Bridal Show!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie