• Online magazine
  • 8 type bars voor op de bruiloft: deze thema's mag je niet missen dit seizoen!

8 type bars voor op de bruiloft: deze thema's mag je niet missen dit seizoen!

Ontdek hier de 8 leukste bars voor op de bruiloft. Verras jullie gasten met een origineel idee en ze zullen er zeker van genieten!

8 type bars voor op de bruiloft: deze thema's mag je niet missen dit seizoen!
  • Andere services
  • Adviseren
  • Cocktail
  • Drankjes

Zijn jullie aan het brainstormen voor het bruiloftsmaal en kom je alleen maar saaie menu’s tegen? Gelukkig hebben wij het medicijn voor jullie, waarmee jullie de gasten kunnen verrassen. Wij vertellen je in dit artikel wat de leukste en beste soorten bars zijn voor op de bruiloft. Van bier tot coffee en van koekjes tot fruit. Smullen maar!

1. Bier bar 

Adverteren

Een biertje op zijn tijd is altijd een goed idee. Wat kan het toch heerlijk zijn om een verfrissend biertje te drinken om iets te vieren! De meeste van jullie gasten zullen het hier vast mee eens zijn, dus waarom komen jullie niet met een bier bar op de bruiloft? Het is een origineel idee en iedereen zal hiervan kunnen genieten. Laat jezelf van tevoren informeren over de lekkerste biertjes van het seizoen en verras je gasten met lekkerste nationale en internationale biertjes.

opslaan
Foto: Goizeko Catering
opslaan
Foto: Mys Eventos

2. Koffie bar

Koffieleuten opgelet! Wij hebben namelijk het idee voor jullie en wel een koffie bar. Maak van jullie bruiloft een waar barista paleis en kies voor een koffie bar op de bruiloft. Houd hier wel rekening met de verschillende smaken en voorkeuren van de gasten. Sommigen zullen graag een zoete koffie willen met melk, terwijl anderen helemaal gek zijn op espresso’s. 

opslaan
Foto: Article Wedding
opslaan
Foto: Article Wedding
opslaan
Foto: Boda Condal

3. Olijven bar

Wat is het perfecte borrelhapje? Juist olijven! Een fris biertje of een goed wijntje smaakt natuurlijk nog beter wanneer deze in combinatie is met een stel goede olijven. Scoor een aantal verschillende smaken en je weet zeker dat de gasten je voor eeuwig dankbaar zullen zijn!

opslaanKiwo
Foto: Kiwo

4. Ijs bar

Het favoriete toetje van onze kleintjes is natuurlijk het ijsje, maar na het lezen van de mogelijkheden zullen ook jullie er helemaal gek op zijn. Jullie kunnen machines plaatsen met verschillende soorten smaken en toppings, zoals karamel, chocolade en aardbei. En natuurlijk maken Oreo, Kit Kat en andere lekkernijen de ijsjes helemaal af!

opslaan
Foto: Public Lives Secret Recipes
opslaan
Foto: La Raza Catering
opslaan
Foto: Chelsea Scanlan Photography
opslaan
Foto: John Schnack Photography

5. Koekjes bar

We zijn eindelijk aangekomen bij de favoriete bar van alle koekjesmonsters. Hier vind je koekjes in verschillende vormpjes in allerlei soorten kleuren en natuurlijk ook gevuld met chocolade. Zorg voor een grote variatie aan koekjes op de tafel en je zult zien dat niemand zijn handen thuis kan houden.

opslaanMint for Wednesday
Foto: Mint for Wednesday
opslaan
Foto: Wedding Planners
opslaan
Foto: Dulzonería
opslaan
Foto: Suitcake Tartas de Autor

6. Fruit bar 

Aangezien we in 2019 niet achter kunnen blijven en ook een gezonde optie moeten hebben voor onze health freaks, gasten die een speciaal dieet volgen of gewoon gek zijn op fruit hebben wij hier de fruit bar. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende soorten fruit, zoals aardbeien, mango, ananas, kiwi… en geef kleur aan jouw feestje!

opslaan
Foto: Pat Moyer Photography
opslaan
Foto: Millie Holloman Photography

7. Cocktail bar 

Een baar waar veel van jullie wellicht al op aan het wachten waren is nu eindelijk hier: de cocktail bar. Deze is uiteraard iets minder origineel, maar zeker niet minder leuk. Hier vind je de lekkerste drankjes, zowel met als zonder alcohol. Huur een paar bartenders in die de lekkerste cocktails shaken en jullie gasten zullen genieten met de hoofdletter G!

opslaan
La Magrana Eventos | Foto: Javier Berenguer
opslaan
Foto vía Shutterstock: Maksim Fesenko

8. Limonade bar 

Soms is het goed om een avondje zonder alcohol te houden of simpelweg een toontje later te zingen. Voor al onze alcoholvrije musjes hebben wij de limonade bar. Bij de limonade bar vind je de lekkerste limonades, sapjes en smoothies. Deze zijn niet alleen heerlijk voor de gasten, maar ook super voor de kids. Een recept voor succes!

opslaan
Foto: La Casona de Torrelodones
opslaanCrazy Love Shots
Finca Najaraya | Foto: Crazy Love Shots
opslaan
Foto: Jen Wojcik
opslaan
Foto: La Moraleja Wedding Planners

Willen jullie origineel zijn op de bruiloft? Kies dan voor één van de bovenstaande bars op de bruiloft en verras jullie gasten met deze heerlijkheden. Lees in de tussentijd alle trends omtrent catering voor de bruiloft in 2019 en 9 dingen die veel stellen vergeten bij het opstellen van het trouwbudget.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!