De leukste Sinterklaas cadeautjes!

Geen stress: wij helpen je met het uitzoeken van de leukste cadeaus voor Sinterklaas voor jouw partner!

De leukste Sinterklaas cadeautjes!
Foto: Shutterstock
  • Andere services
  • Adviseren

Hoewel de pepernoten en chocoladeletters al sinds augustus in de winkel liggen is Sint afgelopen weekend pas in Nederland aangekomen en dat betekent dat het bijna tijd is voor het heerlijk avondje! Deze eerste feestdag van de decembermaand is een mooie om mee te beginnen en fantastisch om samen met jouw geliefden door te brengen. Je mag weer op naar de leukste cadeautjes, maar een stress! Wij zouden Zankyou niet zijn als we je met alles proberen te helpen. Lees snel verder en ontdek met wat voor een cadeaus jij je partner kan verblijden!

Adverteren

CHRISTMAS COMES EARLY THIS YEAR…  Van 1 t/m 24 december 2022 maak jij elke dag kans om geweldige prijzen voor jullie bruiloft te winnen!  Houd ons Instagram kanaal in de gaten…

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Een boek: want van boeken krijg je nooit genoeg! Is jouw partner een echte boekenwurm? Dan zit je met dit cadeau sowieso gebakken. Aangezien Sinterklaas aan het begin van de koudste periode van het jaar valt is dit het perfecte moment om hem of haar een boek cadeau te doen. Leeslampje aan, een warme kop thee en kruip lekker tegen elkaar aan terwijl jullie beiden van een goed boek genieten. Mocht jouw budget iets hoger liggen, kies dan voor een e-book, zoals het ebook van Zankyou! 

Boxers / lingerie: ondergoed uitzoeken voor je partner is altijd een goed idee. Kies jij iets uit voor een vrouw? Ga dan voor een setje dat nét een tikkeltje pikanter is dan normaal om haar uit te dagen. Lingerie is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te ontvangen. Dit is misschien wel iets wat je niet wilt geven wanneer je met je hele familie bent…

Parfum: niks is lekkerder dan een heerlijk geurtje! Ga voor parfum met een warme en sensuele geur, zoals kaneel en cederhout. Let daarbij ook op dat je voor een geur kiest die lekker lang blijft hangen, zodat die lekker warme wintertrui van jouw partner lekker blijft ruiken.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Kookboeken: is jouw partner gek op de Italiaanse, Spaanse of Japanse keuken en heeft hij of zij het er al tijden over om een lekkere maaltijd voor jouw te bereiden, maar blijven de excuses maar komen? Nadat jij hem of haar een goed kookboek cadeau hebt gedaan is er geen excuus meer mogelijk. Kom maar op met die 5-sterren maaltijd!

Cadeaukaart: een cadeaukaart is altijd een veilige optie, aangezien de persoon zelf kan beslissen wat je hiermee wilt doen. In dit geval bedoelen we echter een ander soort cadeaukaart. Denk aan een tegoedbon voor een bezoekje aan de dierentuin samen (geloof ons, dit is top om samen te doen!), een bezoek aan de sauna of laat jullie samen verwennen door een keer een hotel te boeken in een leuke Nederlandse stad.

Sieraad: er zijn talloze opties om jouw partner een sieraad cadeau te geven. Een leuke tip: maak het persoonlijk! Zoals een ketting met het initiaal van jouw partner, of een hangertje met jullie vingerafdrukken ingegraveerd! Een mooie armband, ring of oorbellen doen het ook altijd goed.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Het ultieme cadeau: uiteindelijk is er natuurlijk maar één cadeau wat voor ons het beste cadeau is dat iemand kan krijgen… Dit cadeau is verpakt in een klein doosje, maar komt met een heel groot gebaar. Een trouwring! Als jij ervan overtuigd bent dat jullie toe zijn aan de volgende stap kun je ervoor kiezen om je kans met Sinterklaas te grijpen. Of je deze in zijn of haar schoen wilt verstoppen of samen met de andere cadeaus wilt geven is aan jou…

Met deze vijf cadeaus zou je ons hart sowieso winnen! Lees hier ook hoe je zelf trouwkaarten ontwerpt en waar je de beste juweliers van Zuid-Holland vindt. Het team van Zankyou wenst jou en je partner geweldige feestdagen!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!