De leukste juweliers uit Zuid-Holland vind je op Zankyou!

Dit zijn de juweliers waar jullie heen moeten in Zuid-Holland om de mooiste trouwringen en sieraden voor de bruiloft te vinden!

  • Andere services
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Na de verloving is het tijd om de trouwringen uit te zoeken. Nederland kent een aantal goede juweliers waar jullie niet alleen de mooiste trouwringen en accessoires zullen vinden, maar ook nog eens de beste service krijgen. Waar jullie deze vinden in Zuid-Holland? Dat lees je hier!

Deze leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op willlekeurige volgorde weergegeven.
Foto: Suuz
Foto: Suuz

Rings of Love Trouwringen – Bezoek de website

Adverteren

Rings of Love Trouwringen komt bij jullie thuis! Met de vakkundige hulp van trouwringspecialist Jacqueline vinden jullie binnen no time de trouwringen die bij jullie passen. Dit kan wanneer het jullie uitkomt, want Rings of Love komt namelijk bij jullie thuis, zodat jullie in je vertrouwde omgeving op zoek kunnen gaan naar de trouwring van je dromen. Dit doen jullie met behulp van de trouwringconfigurator, waarmee geheel naar jullie wens alle ringen kunnen worden aangepast/ontworpen. De prijzen van de ringen zijn betaalbaar, want jullie ringen worden rechtstreeks bij de fabriek besteld.

Foto: Rings of LoveNeem nu contact op met Rings of Love!
Foto: Rings of Love
Foto: Rings of Love
Foto: Rings of Love

Rido Trouwringenstudio  Bezoek de website

Bij Rido Trouwringenstudio snappen ze dat het tijd kost om een tijdloze trouwring te vinden. Daarnaast vinden ze het ook begrijpelijk dat jullie niet over deze tijd beschikken, aangezien alleen het organiseren van een bruiloft al bakken met tijd kost. Zij bieden hier de oplossing. De juwelier beschikt over een grote collectie van de mooiste ringen en daarnaast een uniek 3D trouwringen ontwerp programma waarmee ze je de mooiste trouwringen kunnen laten zien. Ze zullen er alles aan doen om jullie de juiste keuze te laten maken. De prijs van de ringen is betaalbaar. 

Foto: Rido TrouwringenstudioNeem nu contact op met Rido Trouwringenstudio!
Foto: Rido Trouwringenstudio
Foto: Rido TrouwringenstudioNeem nu contact op met Rido Trouwringenstudio!
Foto: Rido Trouwringenstudio

Oorbellen van Marthje B.V. – Bezoek de website 

Bij Oorbellen van Marthje in Oestgeest kun je terecht voor de meest stijlvolle en exclusieve oorbellen en armbanden. Met elk sieraad hebben zij maar één doel voor ogen en dat is om iets bijzonders voor jou te creëren, zodat je hiermee kunt stralen. De stijl? Klassiek en stoer met een vleugje bohemian. Neem eens een kijkje in de webshop of ga langs in de winkel en laat je verbazen door de mooiste ontwerpen. De prijs van de sieraden valt in de middenklasse. 

Foto: Oorbellen van Marthje Neem nu contact op met Oorbellen van Marthje!
Foto: Oorbellen van Marthje
Foto: Oorbellen van Marthje Neem nu contact op met Oorbellen van Marthje!
Foto: Oorbellen van Marthje

Circles – Bezoek de website 

Bij Circles vinden jullie de grootste collectie trouwringen van Nederland. Hier zullen jullie dus gegarandeerd slagen! Mochten jullie de trouwringen net even iets anders willen? Dan is dat hier ook mogelijk. Circles is namelijk de juwelier die voor het eerst de vingerafdruk in de trouwring naar Nederland heeft gehaald. Daarnaast is het ook mogelijk om hier de hartslag in de trouwring te laten zetten, zowel met of zonder diamanten. Breng eens een bezoekje aan de juwelier om te kijken naar de talloze mogelijkheden. De prijs is middenklasse. 

Foto: CirclesNeem nu contact op met Circles!
Foto: Circles
Foto: CirclesNeem nu contact op met Circles!
Foto: Circles

Borg & Daphne Sieraden – Bezoek de website 

Juwelier Borg & Daphne Sieraden zit al sinds 1994 gevestigd in het hartje van Leiden. Ze verkopen sieraden uit hun eigen collectie en maken unieke, opvallende sieraden van natuurlijke materialen met de hand. Hierbij zorgen ze er altijd voor dat deze aansluiten op het gevoel van de klant. De juwelier is gespecialiseerd in trouwringen, maar maakt daarnaast ook de mooiste sieraden voor zowel hem als haar. 

Promises Trouwringen – Bezoek de website 

De collectie van Promises Trouwringen Nederland is verkrijgbaar bij meer dan 200 verkooppunten in heel Nederland. Promises is een Nederlands merk en heeft een eigen collectie. Met oog voor detail en kwaliteit bestaan alle trouwringen dan ook uit de beste materialen. Uiteraard kunnen alle trouwringen geheel naar wens worden aangepast/ontworpen (kleur, breedte, dikte, afwerking), zodat jullie trouwring uniek is. De prijzen van de ringen zitten in de middenklasse.
Foto: Promises Trouwringen
Foto: Promises Trouwringen
Foto: Promises Trouwringen
Foto: Promises Trouwringen

Steinberg / 123gold Rotterdam – Bezoek de website 

Steinberg / 123 Gold is met de verkoop van 100.000 ringen per jaar één van Europa’s grootste specialisten. Ze hebben hun eigen collectie en zijn gespecialiseerd in stijl 1. Door middel van hun unieke configurator kunnen jullie zelfs vanuit huis jullie eigen ringen ontwerpen, maar het is uiteraard ook mogelijk om dit in één van de vele vestigingen te doen waar jullie hulp krijgen van een medewerker. Ze hebben enorm veel keuze en staan bekend om super service. De prijzen van de ringen vinden zich in verschillende prijsklassen. 

Foto: Steinberg / 123gold Rotterdam Neem nu contact op met Steinberg / 123gold!
Foto: Steinberg / 123gold Rotterdam
Foto: Steinberg / 123gold Rotterdam Neem nu contact op met Steinberg / 123gold!
Foto: Steinberg / 123gold Rotterdam

Suuz – Bezoek de website 

Suuz is in 2012 opgericht en gelooft sindsdien in het maken van persoonlijke sieraden. Suuz is een online webshop,met het hoofdkantoor gevestigd in Den Haag en jullie kunnen hier vanaf stap één jullie eigen sieraad ontwerpen. Op deze manier krijgen jullie sieraad een eigen verhaal en wat is er nu meer speciaal dan dit? Daarnaast staat de juwelier ook voor gemak. Binnen drie stappen heb je je eigen sieraad. Je kiest het sieraad uit, ontwerpt hem en daarna wordt deze voor jou gemaakt. Neem snel een kijkje op de website!

Foto: Suuz TrouwringenNeem nu contact op met Suuz!
Foto: Suuz Trouwringen
Foto: Suuz TrouwringenNeem nu contact op met Suuz!
Foto: Suuz Trouwringen

Marlies Dool Goudsmid – Bezoek de website 

Na acht jaar vanuit huis te hebben gewerkt heeft Marlies in 2012 haar eigen open atelier in Alphen aan de Rijn geopend. Bij Marlies Dool Goudsmid worden unieke, handgemaakte sieraden van zowel goud als zilver vervaardigd. Wanneer jullie de wens hebben voor een gepersonaliseerd sieraad of trouwring nemen ze je bij de hand om de mooiste ontwerpen te realiseren. Neem eens een kijkje op de website voor de mooiste voorbeelden of ga langs bij het atelier van Marlies.

Foto: Marlies Dool GoudsmidNeem nu contact op met Marlies Dool Goudsmid!
Foto: Marlies Dool Goudsmid
Foto: Marlies Dool GoudsmidNeem nu contact op met Marlies Dool Goudsmid!
Foto: Marlies Dool Goudsmid

De mooiste trouwringen en sieraden in Zuid-Holland kunnen jullie dus gegarandeerd vinden bij bovenstaande juweliers. Hoe je de juiste sieraden voor de bruiloft kiest lees je hier. Voor jullie de trouwringen uitzoeken hebben wij hier een aantal tips om dit gemakkelijker te maken.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!