De leukste kerstcadeaus voor je partner!

Loop jij vast op de cadeaus voor je partner? Laat je dan inspireren door dit artikel met de leukste cadeautjes die jij jouw geliefde kan geven tijdens de feestdagen!

  • Andere services
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

We zijn inmiddels al over de helft van de decembermaand en dat betekent dat het zingen van “All I want for Christmas” en “Let it snow” nu eindelijk echt geoorloofd is. Het aftellen tot kerstavond is begonnen en het nieuwe jaar staat voor de deur. Daarmee is het tijd om na te denken over cadeautjes waarmee jij je partner tijdens de feestdagen kan verwennen. Heeft jouw partner geen verlanglijstje en is het iemand die eigenlijk alles al heeft? Dan kan het knap lastig zijn om iets te vinden, maar vreet jezelf vooral niet op. Wij zouden Zankyou niet zijn als we je hier niet een handje mee helpen. Lees snel verder en ontdek een paar gouden cadeautips!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock
Adverteren

Boxers / lingerie: ze zeggen wel eens dat een bioscoopbon het leukste cadeau in het donker is, maar hier denken wij anders over… Een setje geven aan jouw partner is één van de meest sexy cadeaus. Een ander idee is om een tegoedbon aan te schaffen en samen opzoek te gaan naar iets moois.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Kookboek: is jouw partner een echte keukenprins(es) of bakt hij/zij er juist helemaal niets van? In beide gevallen kan een kookboek zeker van pas komen. Let hierbij op de favoriete cuisine van jouw geliefde (en natuurlijk die van jou). Een ander aspect wat handig is om rekening mee te houden is de moeilijkheidsgraad. Zou toch vervelend zijn als jouw lief eerst het woordenboek erbij moet pakken voor hij/zij weet wat te doen… Het is natuurlijk ook super leuk om meteen tijdens de feestdagen aan de slag te gaan en iets heerlijks op tafel te kunnen zetten!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Boek: een boek is altijd een goede optie. Ga eens langs bij een boekenwinkel en vraag advies aan een medewerker. Als jij hen jouw liefs favoriete genre en schrijver geeft zullen zij binnen no time met een boek komen waar jouw partner helemaal weg van is. Als jouw budget iets groter is kun je er ook voor kiezen hem of haar een e-book cadeau te doen. Een echte win-win situatie, aangezien je zo zelf ook eindelijk het einde van jouw romantische thriller kunt lezen…

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Een dagje weg: een beetje quality time is nooit weg en daarom is een dagje erop uit altijd een goede optie. Geef bijvoorbeeld een bezoekje aan de leukste kerstmarkten als vervroegd kerstcadeau en ga daar samen van glühwein genieten. Daarnaast is een citytrip ook altijd een goed idee en zegt niemand ooit nee tegen een saunadagje. 

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Een ring: en dan bedoelen we natuurlijk niet zomaar een ring! De decembermaand is de perfecte maand om jouw lief om de hand te vragen. Het is een knusse tijd, jullie brengen veel tijd samen door en de romantiek stijgt de pan uit. Als jij denkt dat jullie klaar zijn voor de volgende stap is dit dus wellicht het moment om het te doen. Neem je lief mee naar een romantisch restaurant of vraag hem/haar onder de maretak. Ontdek hier een aantal tips om jouw lief ten huwelijk te vragen.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Ren zo snel mogelijk de stad in en shop jouw kerstcadeaus voor het te laat is. Lees hier de trouwtrends voor het nieuwe jaar. Wij van Zankyou willen jullie hele fijne feestdagen wensen en alvast een gelukkig 2023.

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!