Kaley Cuoco (Penny in 'The Big Bang Theory') is hertrouwd!

Kaley Cuoco, een van de grootste televisiesterren van het moment (De op een na best betaalde tv-actrice ter wereld dankzij de bekroonde serie The Big Bang Theory) is hertrouwd! Wie zou de gelukkige toch zijn? Het is Karl Cook, een ruiter en multimiljonair.

Instagram Kaley Cuoco
Foto: Instagram Kaley Cuoco

En de bruiloft was zeker uniek! Zelfs een van de meest bijzondere van de laatste jaren. De cast van de serie, vandaag vrienden van de succesvolle actrice waren natuurlijk ook niet te missen op de bruiloft. Metgezellen zoals Johnny Galecki (Leonard Hofstader) en Mayim Bialik (Amy Farrah Fawler) deelden deze mooie gebeurtenis op hun social media kanalen met het volgende bericht;

De actrice heeft tijdens de bruiloft twee zeer originele jurken gedragen. De eerste, meer traditioneel en elegant, bestond uit een stuk met bloemen kant dat is afgewerkt met een laag van dezelfde stijl.

De tweede set was veel persoonlijker: een witte jumpsuit die haar figuur accentueert en een lange paardenstaart die een casual uitstraling gaf. Hij, veel eenvoudiger, droeg een elegante zwarte pak. Wat een gave look samen!

Instagram Kaley Cuoco
Foto: Instagram Kaley Cuoco
Instagram Kaley Cuoco
Foto: Instagram Kaley Cuoco

Andere details die opvallen bij de bruiloft is onder andere de locatie van de bruiloft. De bruiloft vond namelijk plaats op het platteland, op een boerderij in San Diego (Californië), waar familieleden, vrienden en collega’s uit de entertainmentwereld zijn gekomen. In feite heeft de zus van de hoofdrolspeler, Briana Couco, ook actrice en zangeres, de leiding gehad over de plechtigheid. Het was tevens een van de meest emotionele momenten van de dag.

Kaley Cuoco en Karl Cook delen een hobby die, met uitzondering van hun beroep, het grootste deel van hun tijd in beslag neemt: paarden en paardrijden. Dit zie je dan ook sterk terugkomen in de shoot op hun trouwdag!

De actrice werd aan het eind van het jaar verrast door Karl Cook, toen de ruiter haar op de dag van de 32e verjaardag van Penny ten huwelijk vroeg. Ze kon het niet laten om het moment op haar social media te delen. De emotie en tranen waren in overvloed aanwezig!

Hun relatie begon iets meer dan twee jaar geleden en vandaag, met hun bruiloft achter de rug, hebben ze hun relatie officieel eeuwig gemaakt. En dat zelfs met een eigen hashtag, KC2, wat voor de initialen van hun voor- en achternaam staat. Het paar is tevens erg populair op social media en vormen een van de grappigste paren van het moment.

Wij vinden het geweldig om te zien dat Kaley, na haar verlies van vertrouwen in de liefde, opnieuw weer is gaan geloven in de liefde en haar soulmate heeft gevonden. Ontzettend mooi om te zien waar liefde men heen kan brengen! We wensen het echtpaar veel geluk!

Voor meer inspiratie neem ook een kijkje op ons Pinterest kanaal en volg ons op Facebook en Instagram om nooit iets van ons te missen!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Mark Hadden
Wie vraag je als getuigen bij je huwelijk?
De getuigen zijn enorm belangrijk op de bruiloft, want zonder hen is er geen huwelijk! Maar hoe kies jij eigenlijk je getuige?
Foto: Wedding International
Trouwen in het buitenland: alle tips voor een geweldige bruiloft!
Trouwen in het buitenland: veel bruidsparen dromen erover. Maar waar moet je dan rekening mee houden? Lees hier de beste tips!
Kit Harington & Rose Leslie zijn getrouwd!
Kit Harington & Rose Leslie zijn getrouwd!
De acteurs Jon Snow en Ygritte uit 'Game of Thrones' hebben elkaar het ja-woord gegeven in een Schots kasteel. En wat zijn de beelden toch mooi!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie