Kaley Cuoco (Penny in 'The Big Bang Theory') is hertrouwd!

De beroemde actrice Kaley Cuoco is voor de tweede keer getrouwd, dit keer met de ruiter en miljardair Karl Cook.

  • Beroemdheden
  • International

Kaley Cuoco, een van de grootste televisiesterren van het moment (De op een na best betaalde tv-actrice ter wereld dankzij de bekroonde serie The Big Bang Theory) is hertrouwd! Wie zou de gelukkige toch zijn? Het is Karl Cook, een ruiter en multimiljonair.

opslaanInstagram Kaley Cuoco
Foto: Instagram Kaley Cuoco
Adverteren

En de bruiloft was zeker uniek! Zelfs een van de meest bijzondere van de laatste jaren. De cast van de serie, vandaag vrienden van de succesvolle actrice waren natuurlijk ook niet te missen op de bruiloft. Metgezellen zoals Johnny Galecki (Leonard Hofstader) en Mayim Bialik (Amy Farrah Fawler) deelden deze mooie gebeurtenis op hun social media kanalen met het volgende bericht;

De actrice heeft tijdens de bruiloft twee zeer originele jurken gedragen. De eerste, meer traditioneel en elegant, bestond uit een stuk met bloemen kant dat is afgewerkt met een laag van dezelfde stijl.

De tweede set was veel persoonlijker: een witte jumpsuit die haar figuur accentueert en een lange paardenstaart die een casual uitstraling gaf. Hij, veel eenvoudiger, droeg een elegante zwarte pak. Wat een gave look samen!

opslaanInstagram Kaley Cuoco
Foto: Instagram Kaley Cuoco
opslaanInstagram Kaley Cuoco
Foto: Instagram Kaley Cuoco

Andere details die opvallen bij de bruiloft is onder andere de locatie van de bruiloft. De bruiloft vond namelijk plaats op het platteland, op een boerderij in San Diego (Californië), waar familieleden, vrienden en collega’s uit de entertainmentwereld zijn gekomen. In feite heeft de zus van de hoofdrolspeler, Briana Couco, ook actrice en zangeres, de leiding gehad over de plechtigheid. Het was tevens een van de meest emotionele momenten van de dag.

Kaley Cuoco en Karl Cook delen een hobby die, met uitzondering van hun beroep, het grootste deel van hun tijd in beslag neemt: paarden en paardrijden. Dit zie je dan ook sterk terugkomen in de shoot op hun trouwdag!

De actrice werd aan het eind van het jaar verrast door Karl Cook, toen de ruiter haar op de dag van de 32e verjaardag van Penny ten huwelijk vroeg. Ze kon het niet laten om het moment op haar social media te delen. De emotie en tranen waren in overvloed aanwezig!

Hun relatie begon iets meer dan twee jaar geleden en vandaag, met hun bruiloft achter de rug, hebben ze hun relatie officieel eeuwig gemaakt. En dat zelfs met een eigen hashtag, KC2, wat voor de initialen van hun voor- en achternaam staat. Het paar is tevens erg populair op social media en vormen een van de grappigste paren van het moment.

Wij vinden het geweldig om te zien dat Kaley, na haar verlies van vertrouwen in de liefde, opnieuw weer is gaan geloven in de liefde en haar soulmate heeft gevonden. Ontzettend mooi om te zien waar liefde men heen kan brengen! We wensen het echtpaar veel geluk!

Voor meer inspiratie neem ook een kijkje op ons Pinterest kanaal en volg ons op Facebook en Instagram om nooit iets van ons te missen!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!