Zwart en wit: de perfecte trend voor de meest verfijnde bruiloft

Dit zijn de beste details om van jouw bruiloft een uniek evenement te maken.

  • Decoratie stijlen
  • Aanbeveling
  • International

Als je zoekt naar decoratie voor bruiloften die alle verwachtingen zal overtreffen en als jullie een verfijnd bruidspaar vormen dat een andere touch willen toevoegen aan de grote dag, dan zijn jullie hier aan het goede adres! In deze post geven we enkele ideeën en tips over een tweekleurige bruiloft, een bruiloft in zwart en wit, een bruiloft vol details die jullie gasten nooit zullen vergeten.

Adverteren

Waarom? Omdat zwart en wit altijd goed samen gaan, het zijn twee neutrale kleuren die veel zeggen zonder dat je er iets aan hoeft te doen. Wit is de kleur van bruiloften en zwart staat symbool voor elegantie. Er zijn nog veel meer redenen waarom een bruiloft in wit en zwart een schot in de roos is! Succes gegarandeerd!

Uitnodigingen 

Laten we beginnen met de uitnodigingen voor de bruiloft; met de keuze voor deze twee kleuren zit je altijd goed. Het gaat om een kaart waarin je je bruiloft presenteert, het is de eerste stap binnen de vele protocollen die een bruiloft kent. Het is de stap waarin je iedereen die je wil uitnodigen die niet mag missen op deze speciale dag. Hoewel we er soms niet bij stil staan, is de uitnodiging of trouwkaart een belangrijk item om te weten wat voor een soort bruiloft de gasten te wachten staat. Kies voor zwart en wit voor de enveloppe en de kaart en ga voor een mooi lettertype.

opslaanInvitación de boda.
Uitnodigingen. Credits: Shine Wedding Invitations

Tafelnummering en  seating plan 

Een ander detail, dat in veel gevallen vergeten wordt qua decoratie, vormen tafelnummering en/of het seating plan. Op veel plaatsen is het de locatie die voorstelt om het eigen protocol te volgen. Dat kan, maar is natuurlijk niet origineel. Dus waarom zou je niet voor een gepersonaliseerde versie gaan die bij jullie thema past?

Kies een esthetisch geheel dat in harmonie is met de rest. Dat is fundamenteel voor de rest van de decoratie. En als de locatie daarin meegaat, kunnen de tafelnummers natuurlijk niet achterblijven. Zwart en wit is een hit!

opslaanVajilla y número de mesa.
Tafelnummers. Credits: Leila Brewster
opslaanSeating plan.
Seating plan. Credits: onelove Photography

Bruidsboeket

Nog een belangrijke pijler binnen de bruiloft: de bloemen. Eerst moet je het type bloemen kiezen, zodat je daarna kan nadenken welke plaatsen je ermee wil decoreren. En als er een belangrijke zaak is als het bloemen gaat, dan is het wel het bruidsboeket. Een mooi bruidsboeket met zwarte toetsen en witte bloemen geeft een origineel en chique resultaat.

opslaanRamo de novia.
Bruidsboeket. Credits: Dana Fernandez Photography

Decoratie van het buffet en tafels

In de hele decoratie van de buffettafel is decoratie belangrijk en vergeet zeker niet na te denken over de center pieces. Verfijnd en elegant, het wit en het zwart is origineel en er zijn mijn weinig paren die dit aandurven als het aankomt op de decoratie van de tafels.

We geven jullie verschillende voorbeelden waarin wit en zwart een belangrijke rol spelen: prachtige kandelaars, bloemen, kaarsen, glazen, spectaculair serviestafellakens, servetten, decoratie van de stoelen… Eigenlijk in alles dus. En vergeet niet: het zijn de details die de doorslag geven.

opslaanCentro de mesa.
Centerpieces. Credits: Amanda Wei Photography
opslaanMantel y menú blanco y negro.
Black and white menu. Credits: Kristen Weaver
opslaanDecoración de mesa.
Tafeldecoratie. Credits: Alexan Events
opslaanDecoración de mesa.
Tafeldecoratie. Credits: Dana Fernandez Photography
opslaanDecoración de banquete.
Tafeldecoratie. Credits: Koman Photography
opslaanDecoración de banquete.
Tafeldecoratie. Credits: onelove Photography

Bruidstaart

Natuurlijk mag de bruidstaart niet ontbreken in deze mix van de trends en ideeën voor jouw zwart-wit bruiloft. Het meest gebruikt voor tweekleurige bruidstaarten zijn taarten die bedekt zijn met fondant. Je kunt eindeloos variëren in figuren en het resultaat is een authentiek eetbar meesterwerk.

opslaanTarta nupcial.
Bruidstaart. Credits: Dana Fernandez Photography
opslaanTarta nupcial.
Bruidstaart. Credits: Erin Bakes

Look van de gast 

Een van de dilemma’s waar we mee zitten als we worden uitgenodigd op een bruiloft, is de kleding. Wat trekken we aan om goed voor de dag te komen? Als het gaat om een bruiloft in zwart en wit en het is ‘s avonds, dan zouden we gaan voor een complete set zodat je de zwart-wit gast bent, die iedereen hoopt te ontvangen.

opslaanLook de invitada, Asos.
Look voor de bruiloftgast. Credits: Asos

Een prachtige korte zwarte feestjurk, elegant en verfijnd, met ontblote schouders. Dit geheel afgemaakt met mooie oorbellen in zwart en zilver, een paar zwarte stiletto’s met een bloemenopdruk in dezelfde kleur met een andere stof en een clutch in dezelfde lijn als de schoenen voor de gast.

opslaanLook de invitada.
Look voor de bruiloftgast. Jurk: Zara, Sieraden: Parfois, Cluth: Uterqüe, Schoenen: Jimmy Choo

Dit zijn de beste details om van jouw bruiloft een uniek evenement te maken. Want het vieren van de liefde doe je niet op een willekeurige manier. Kies daarom voor bruidsdecoratie in zwart-wit en je zult iedereen voor je winnen!

Auteur: Eline Dabekaussen

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!