Verfrissend anders: Deze stylist trouwde in een wit mannen overhemd!

Een van de meest ongewone bruiloftsoutfits van deze zomer is zeker van Lolita Jacobs. De fashionista verscheen voor haar bruiloft aan de Côte d'Azur in een wit herenoverhemd!

  • Beroemdheden
  • International

Een van de meest speciale bruiloftsoutfits van deze zomer is zéker die van fashionista Lolita Jacobs. Deze stylist en stijldirecteur van het label Courrèges verscheen in een wit mannen overhemd op haar bruiloft aan de Còte d´Azur.

opslaan
Foto: instagram.com/loljacobs
Adverteren

Lolita Jacobs trouwde op 7 juli in Saint-Tropez met haar vriend Jean-Baptiste Talbourdet-Napoleone: creatief directeur van het Franse tijdschrift “M, le Magazine du Monde”.

Voor de huwelijksceremonie droeg de styliste een eenvoudige, witte overhemdjurk van Alaïa en combineerde deze ongewone outfit met puntige oranje ballerina’s van “Schoenengod” Manolo Blahnik. Als de sluier en het witte boeket er niet waren geweest, had de look van de bruid eenvoudig door kunnen gaan als een alledaagse look.

De bruidegom droeg een zwart pak en een casual spijkerblouse, waarvan hij de bovenste knopen open liet, in combinatie met zwarte leren slippers – bruiloft à la Parisienne!

Op sociale media is iedereen FAN van de casual uitstraling van de twee. ¨Beste outfit van het jaar!¨, aldus berichten op de Instagram posts.

En, ga jij misschien ook voor deze look voor jouw grote dag? Of toch liever iets traditionelers? Bekijk hier de mooiste trouwjurken van 2019, de nieuwe collectie van Justin Alexander en Maggie Sottero.

Vergeet ons niet te volgen op Instagram, Pinterest en Facebook voor alle inspiratie voor jouw grote dag!

 

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!