Hoe kies je het servies voor je bruiloft? Laat je hier inspireren..

De decoratie voor de grote dag kan een van de leukste dingen of juist een grote nachtmerrie voor je zijn. Voor de crea bea’s onder ons is dit heerlijk want wij kunnen hierin lekker los gaan en het precies doen zoals wij (met een beetje inspraak van onze mannen) het willen. Voor bruiden die daarentegen niet zo van decoreren houden kan dit soms erg lastig zijn. Want waar moet je beginnen?! Wij hebben goed nieuws want over de tafelsetting hoef jij je in iedergeval geen zorgen meer te maken want Mode.com heeft weer een onwijs gaaf filmpje uitgebracht met 10 mooie tafelsetting ideetjes.

Mode.com staat er wel bekend om dat ze vaker bruiloftsgerelateerde filmpjes maken. Zo hebben ze bijvoorbeeld een tijdje terug de vermakelijke bruidsjurken van de afgelopen 100 jaar in 3 minuten uitgebracht. In dit filmpje zie je 10 verschillende soorten tafels opgedekt worden. Van antiek en vintage tot tropisch en bohemien, in dit filmpje zul je veel stijlen voorbij zien komen waardoor het bijna onmogelijk wordt om niet jouw droom tafelsetting te vinden.

Wacht dus niet langer en bekijk dit filmpje om de tafelsetting voor jouw bruiloft te vinden.

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie