De 2016 bruidscollectie van Sottero and Midgley: simpelweg onweerstaanbaar!

De prachtige bruidscollectie 2016 van Sottero and Midgley staat garant voor een indrukwekkende verscheidenheid aan stylen voor de hedendaagse elegante bruid.

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Lange jurk
  • Bruid

Een huwelijk staat gelijk aan voorbereiding en organisatie. Vrijwel direct na het huwelijksaanzoek gaan met name de bruiden vol enthousiasme aan de slag om één van de belangrijkste dagen uit hun leven er uit te laten zien zoals zij er al tijden van gedroomd hebben. Zonder twijfel is het kiezen van de perfecte trouwjurk één van de belangrijkste dingen die deze droom werkelijkheid kan laten worden. Iedereen heeft weleens gedacht aan hoe de perfecte jurk eruit zou zien en hoe deze zou staan! In deze galerie laten we je de 2016 bruidscollectie zien van het internationaal bruidsjurkenmerk Sottero and Midgley, bestaande uit ontwerpen geschikt voor de hedendaagse elegante bruid.

Hun ontwerpen kenmerken zich door originaliteit te combineren met extravagantie. Elke jurk straalt stuk voor stuk klasse uit en is uitermate geschikt voor de bruid met persoonlijkheid. Geborduurde stoffen worden gemixed met gedrapeerde details of ruches en laten elke bruid er op haar meest elegant uitzien op haar grote dag. Er is een enorme verscheidenheid aan stijlen te zien binnen één collectie. Er zijn jurken met transparante stoffen, jurken met volumineuze rokken en klassiekere modellen worden bijvoorbeeld afgewisseld door meer uitbundigere ontwerpen.

Kortom, een uitgebreide collectie perfect voor vrouwen met zeer verschillende smaken en stijlen. Als je al fan was de Sottero and Midgley 2015 collectie, mis dan zeker hun nieuwe 2016 collectie niet!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De 2016 bruidscollectie van Sottero and Midgley: simpelweg onweerstaanbaar!