• Online magazine

Trappen op jouw bruiloft? Neem deze 24 ideeën mee en decoreer de bruiloft van je dromen!

Ontdek de mooiste manieren om jullie trap te decoreren voor de bruiloft. Zorg met deze decoratie voor nét dat beetje extra op jouw grote dag!

  • Decoratie
  • International

Jij gaat binnenkort trouwen hebt bijna alles al voorbereid, maar je bent nu op het punt beland waarop je nog een aantal dingen aan kan pakken om jullie bruiloft net iets meer te onderscheiden en exclusiever te maken. Een manier om dit te doen is door rekening te houden met de kleinste details en speciale hoeken en ruimtes te decoreren om dit effect te versterken.

Het decoreren van de trap kan hierbij een grote uitzondering maken. Als jullie trouwen in een paleis dan zullen de trappen waarschijnlijk al aardig speciaal zijn, maar geloof ons als we zeggen dat het altijd mooier kan! Om er zeker van te zijn dat jullie het meeste uit jullie bruiloft halen hebben wij daarom een galerij met de beste ideeën voor het decoreren van de trap op jullie bruiloft op een rijtje gezet. Ontdek meer dan 20 ideeën die ervoor zullen zorgen dat jullie bruiloft de mooiste van het jaar wordt!

Het idee van het decoreren van de bruiloft met kaarsen is de meestgebruikte. Door dit te doen creëer je een bepaalde sfeer die veel bruidsparen heel mooi vinden. Dit is zeker niet de enige optie: naast gewone kaarsen kunnen jullie kiezen voor gekleurde kaarsen, maar ook voor kristallen vazen, gekleurde lantaarns, kandelaars of geschilderde flessen. Naast kaarsen zijn ook bloemen een veelgebruikte manier.

Witte bloemen zorgen voor een elegante en geraffineerde uitstraling. Gekleurde bloemen zorgen daarentegen voor vreugde en een feestelijk gevoel. Een andere zeer gewilde optie is het wikkelen van de olijven- en eucalyptustakken om de trap. Combineer dit met vintage stukken, glazen of tinnen flessen of bloempotten en neem hier ook stukken fruit in mee, zoals citroenen of limoenen voor een frisse uitstraling. Dit zijn perfecte opties voor een super stijlvolle bruiloft die je maar wat mooi kunt combineren met gordijnen en bloembogen en andere top decoratie ideeën voor de ceremonie

Ontdek de mooiste manieren om jullie trap te decoreren voor de bruiloft. Kies degene uit die jullie het meest aanspreekt en zorg voor een unieke bruiloft met veel glamour!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!