Trouwjurken van Monique Lhuillier 2019. De ontwerpen waar je altijd al van hebt gedroomd!

de nieuwe trouwjurken collectie van Monique Lhuillier 2019 blaast ons weer omver! Hier zit zeker een jurk tussen waar je verliefd op zult raken! Mis het niet!

  • Trouwjurk stijlen
  • Monique Lhuiller

Dankzij de bescheidenheid van vele bruidsjurken ontwerpers en merken komen we elk seizoen weer nieuwe collecties en trends van luxe bruidsjurken tegen, waar voor iedere bruid wat wils tussen zit. Een merk dat ons elk jaar weer verbaasd en overtreft is Monique Lhuillier. De nieuwe collectie aan trouwjurken Monique Lhuillier 2019 weergeeft de toekomstige bruiden zeer chique trouwjurken die niet te missen zijn! Bekijk deze collectie nu en beslis voor je zelf!

Adverteren

De nieuwe collectie staat centraal om haar eenvoud. De focus gaat uit naar de rokken van de trouwjurken, vol met tule, om vooral veel volume te creëren. Naast de rokken brengt het merk ook meer volume in de mouwen. De jurken met zwanenhalzen maken dit seizoen tevens deel uit van de collectie. Monique Lhuillier focust dit keer niet op gekleurde bruidsjurken, maar legt dit keer haar aandacht op puur witte bruidsjurken. De zeer uitgesproken halslijnen zorgen voor een zeer sensuele en elegante uitstraling voor de bruid.

Mis de nieuwe collectie trouwjurken van Monique Lhuillier 2019 dus niet! Je zult het geweldig vinden!

Wil je nog meer inspiratie op doen op het gebied van trouwjurken 2019? Bekijk dan ook: Jenny Packham 2019 of Modeca 2019Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze FacebookPinterest en Instagram pagina!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken van Monique Lhuillier 2019. De ontwerpen waar je altijd al van hebt gedroomd!