5 redenen voor een intiem feestje op de avond voor je bruiloft

Heb je er al eens over nagedacht om de avond vóór de bruiloft een klein feestje te organiseren? Het is het allerfijnste wat je kunt doen! Lees snel verder en laat je overtuigen...

  • Receptie en Feest

Morgen is de grote dag! Eindelijk is het aangebroken. Over een paar uurtjes zijn jullie getrouwd. Jullie hebben zo lang naar dit moment uitgekeken, je hoeft enkel nog naar bed te gaan en te wachten… Maar heb je er al eens over nagedacht om de avond vóór de bruiloft een klein feestje te organiseren? Het is het allerfijnste wat je kunt doen! Lees snel verder en laat je overtuigen…

opslaanFoto SuegraphyMeer lezen “Foto Suegraphy”
Foto Suegraphy

1. Je kunt aandacht besteden aan je vrienden

De dag van je bruiloft zul je geen tijd hebben om met iedereen te praten, of zelfs maar aandacht te geven. De aandacht die iedereen zo verdient! Om deze reden is een pre-bruiloft feestje een perfecte optie om iedereen de nodige aandacht te geven. Alle voorbereidingen zijn rond en het enige wat nog overblijft is wachten. Waarom dat niet gewoon doen met het beste gezelschap?

2. Je vergeet de bruiloft voor een momentje

Hoewel de bruiloft een van de speciaalste dagen van je leven is, moet je toegeven dat het organiseren ervan veel stress oplevert. Veel keuzes en afwegingen… De bruidsjurk, het banket, de decoratie. Dit zijn allemaal stressmomenten die pas op de dag van de bruiloft verdwijnen, als je ziet dat alles uitpakt zoals gepland. De avond vóór de bruiloft is een perfect moment om even de planning te vergeten en te genieten met je vrienden. Even niet denken aan de bruiloft zal je veel stralender en relaxter doen verschijnen op het altaar.

Kies een mooi hotel of restaurant. Als je op tijd dineert heb je nog ruim de tijd om heerlijk na te tafelen, en eventueel een drankje te doen in de lobby in het gezelschap van je vrienden.

opslaanFoto Free people
Foto Free people

3. Relaxen

Een fijne, rustige avond met je vrienden. Hoelang is het geleden dat je dat voor het laatste hebt gedaan? Omgeef jezelf met je meest close vrienden waar je je bij op je gemak voelt en waarbij je direct ontspant. Een beetje quality time om te ontspannen, wat wil je nog meer?

opslaanFoto Holiday World Hotel
Foto Holiday World Hotel

4. Bye bye familiestress

Bij het voorbereiden van de bruiloft ben je vast 24/7 omring geweest door familie die je continu hielp. En hoewel je het niet wilde toegeven, werkten ze je af en toe misschien wel op de zenuwen. Bewaar je pre-bruiloftavond dan ook voor vrienden om even de deze familiestress te ontsnappen.

5. Hét moment om iedereen te bedanken

Als je je afvraag hoe je iedereen kunt bedanken, dit is het moment! Laat deze ‘taak’ niet voor de dag zelf, maar benut dit moment om je lieve vrienden te bedanken voor alles wat ze hebben gedaan.

opslaanFoto: Happy PhotographerMeer lezen “Foto: Happy Photographer”
Foto: Happy Photographer

Deze avond is om je te omringen met je vrienden. Degenen die jou hebben geholpen met de voorbereidingen, en die soms heel wat te verduren hebben gehad, maar toch 24/7 voor je klaar stonden. Ontspan op deze heerlijke avond en vergeet even de spanning van de belangrijke dag, en de stress van de afgelopen maanden. Je zult zien hoe relaxt je morgen opstaat!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Happy Photographer Trouwfotografen
SUEGRAPHY Trouwfotografen

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!