Al jullie dromen voor een buitenbruiloft worden werkelijkheid met Kasteelfeesten!

Buiten trouwen klinkt voor veel bruidsparen als een droom en wordt ook steeds populairder. Wij geven je inspiratie voor jullie buitenbruiloft!

Al jullie dromen voor een buitenbruiloft worden werkelijkheid met Kasteelfeesten!
Foto: Hoeve Sparrendam
  • Locaties
  • In de buitenlucht

Staat buiten trouwen op jullie bucket list? Hoe tof is het om samen met jullie gasten de hele dag in de natuur te genieten van jullie grote dag? Maar, hoe pak je dit aan? Kasteelfeesten helpt jullie graag verder bij het organiseren van de mooiste dag van jullie leven!

Vind jullie droomlocatie

Adverteren

Bij een buitenbruiloft denk je natuurlijk meteen aan een prachtige trouwlocatie midden in de natuur of in het bos, waar jullie de hele dag samen met jullie gasten kunnen genieten van een heerlijke bruiloft. Geef bijvoorbeeld elkaar het jawoord in een weiland en vier een groot feest onder de sterrenhemel. Romantiek gegarandeerd! Of toast op jullie geluk in de zon en geniet van een overheerlijke barbecue. Voor deze droombruiloft mag de perfecte trouwlocatie natuurlijk niet missen. Bekijk snel eens deze hoeves van Kasteelfeesten voor een perfecte trouwdag! 

opslaan
Foto: Hoeve Sparrendam

Hoeve Sparrendam

In centraal Nederland ligt de authentieke boerderij; Hoeve Sparrendam. Deze hoeve is met haar landelijke ligging de perfecte plek voor een romantische buitenbruiloft. Door alle ruimte en rust rondom de hoeve kunnen jullie de hele bruiloft op deze officiële trouwlocatie vieren. Zo is er voor elk moment van de dag een unieke plek, bijvoorbeeld het terras dat perfect is voor het aansnijden voor jullie bruidstaart of de champagnetoast! 

opslaan
Foto: Hoeve Sparrendam

De Veenderhoeve

Een andere toffe landelijke locatie is de Veenderhoeve. Deze officiële trouwlocatie is gelegen in midden Nederland en daardoor dus goed bereikbaar. Deze klassieke trouwlocatie met authentieke details is prachtig van binnen én van buiten. De Veenderhoeve beschikt over een uitgestrekte tuin: ideaal voor een sfeervolle ceremonie! Daarna kunnen jullie op het terras genieten van een borrel, heerlijk diner of spetterend trouwfeest. Kortom: het perfecte decor voor een geweldige bruiloft! 

opslaan
Foto: De Veenderhoeve

Geheel in stijl 

Met de juiste decoratie maak je jullie bruiloft helemaal af! Je kunt voor een aantal accenten kiezen om de locatie nog meer te laten spreken of ga voor een thema; bijvoorbeeld een botanisch thema: met veel bloemen en natuurlijke materialen. Het is ook tof idee om subtiele verlichting op te hangen. Als in de avond tijdens jullie feest de zon onder gaat en de lichtjes aan gaan, geeft dit een gaaf effect én wordt die romantische vibe nog meer gecreeërd. 

opslaan
Foto: De Veenderhoeve

Slecht weer scenario

Iedereen hoopt vanzelfsprekend op prachtig weer, maar helaas zitten de weergoden niet altijd mee. Mocht het weer tegenvallen, dan willen jullie natuurlijk nog steeds een geweldige bruiloft vieren. Zorg daarom voor een goed back-up plan. Bij Hoeve Sparrendam, de Veenderhoeve, Kasteel de Schaffelaar en Kasteel Duurstede zijn er ook meer dan genoeg opties aanwezig om jullie dag indoor te vieren. Ook binnen is er voor elk bijzondere moment van de dag een geschikte plek!

opslaan
Foto: De Veenderhoeve

Zijn jullie enthousiast geworden en kunnen jullie echt niet wachten om buiten te trouwen op een van deze prachtige locaties? Dan helpt Kasteelfeesten jullie graag bij het organiseren van de mooiste dag van jullie leven! Neem contact op met Kasteelfeesten voor een gesprek om of één van de locaties te bezoeken.

Nog op zoek naar inspiratie voor jullie bruiloft? Lees dan ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Hoeve Sparrendam Kastelen
De Veenderhoeve Landgoederen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!