Een fantastisch trouwfeest organiseer je zo!

Een feest als afsluiting van je bruiloft mag niet ontbreken. Met deze tips wordt het feest na jullie bruiloft ongetwijfeld onvergetelijk!

  • Receptie en Feest
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • Openings dans

Of je nu graag de macarena danst, met trots een lange polonaise leidt, of gaat voor sfeervol stijldansen. Een feest als afsluiting van je bruiloft mag niet ontbreken. De ingrediënten voor een goed feest: een fantastisch gezelschap, een fijne en mooi gedecoreerde zaal, goede service, topmuziek en perfect licht. Hoe je deze ingrediënten het beste mengt? Lees snel verder!

shutterstock_336972320

Het gezelschap

Op een bruiloft kun je op verschillende momenten verschillende gasten uitnodigen. Zo kun je ervoor kiezen om mensen alleen voor de ceremonie uit te nodigen, ze enkel bij het diner laat aanschuiven, of verwelkomt op het trouwfeest. Om verschillende redenen kan het verstandig zijn niet alle daggasten op het feest te hebben. Zo is een knallend feest voor ome Piet met zijn zwakke hart misschien niet verstandig, en zijn koppels met jonge kinderen misschien niet de wildste feestbeesten. Maak een goede selectie en voel je niet verplicht al je gasten uit te nodigen op het feest. Het juiste publiek zorgt namelijk voor een onvergetelijk feest.

De tijd

Hoe laat begint je feest? En tot hoe laat wil je door? Denk daar vooraf goed over na. Onthoud dat het een lange dag wordt, en dat jullie waarschijnlijk allebei bekaf zijn aan het einde van de dag. Bij vele bedrijven huur je een pakket met een dj-booth, licht en geluid voor vier uur en daarna betaal je bij. Het feest kan dan bijvoorbeeld van acht tot twaalf duren. Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor Sound4All. Zij bieden shows aan van vijf uur, want de meeste bruiloftsfeesten duren nooit langer dan vijf uur. Om twaalf uur zou je het feest kunnen afbouwen, zonder op de klok te hoeven letten. Op deze manier hoef je dus ook niet bij te betalen! Fijn voor je budget!

opslaanFoto: Sound4All
Foto: Sound4All

De zaal

Zorg voor een zaal waar al je gasten in passen. Een kleine zaal zorgt ervoor dat gasten zich ongemakkelijk voelen en niet lekker kunnen dansen. Maar een te grote ruimte zorgt ervoor dat men zich verloren voelt en bovendien maakt het het enger is om de voetjes van de vloer te gooien. Een goede ventilatie, de juiste ondergrond, en natuurlijk een goede akoestiek is ook belangrijk. Zorg voor een mooie, volle, warme klank. Goed geluid is zowel belangrijk voor de huwelijksceremonie, als voor de receptie en het trouwfeest. Waarschijnlijk heb je daar als leek weinig verstand van, maar Sound4All weet goed hoe je elke zaal optimaal kunt benutten.

De catering

Een goede bar of een goede service is erg belangrijk voor een goed feest, van begin tot het eind. De gasten zullen in het begin nog de kat uit de boom kijken en een lekker drankje mét of zónder alcohol kan voor een goede stemming zorgen. Zorg ervoor dat er voor ieder wat wils is. Maar onthoud, het is ook belangrijk dat de eventuele open bar een limiet kent. Je wilt geen té dronken mensen op je feest!

opslaanFoto: Sound4All
Foto: Sound4All

Muziek

Leuke mensen, een goede zaal, en de juiste catering zorgen samen voor een goed feest. Maar er is geen feest zonder muziek! En wat je smaak ook is, een goede dj is van levensbelang. Laat je niet verleiden om te kiezen voor die ene studievriend van je aanstaande, de zoon van je buurvrouw, of de neef van je collega. Huur een professionele DJ in en spreek vooraf af wat je wensen zijn. Zijn er nummers die je absoluut niet wilt horen of hitsongs die absoluut niet mogen ontbreken? Bij Sound4All komt dat hoe dan ook goed. Sound4All: “Al onze dj’s hebben minimaal tien jaar ervaring in de bruiloftsbranche. Ze moeten alle stijlen kunnen draaien, van ver terug in de tijd tot de hits van dit moment.” Op deze manier weet je zeker dat het goed komt. De DJhoudt trouwens ook rekening met het volume van het geluid. Hij let op dat de gasten lekker kunnen dansen, maar zorgt er ook voor dat degenen die buiten de dansvloer staan ook nog goed met elkaar kunnen praten.

Lees ook deze tips voor de muziek op jullie bruiloft van echte muzikale talenten!

Aankleding

Je kunt de feestzaal omtoveren tot een waar bruiloftsparadijs. Ga voor dezelfde stijl als overdag, of ga voor een compleet andere stijl, als je dat wilt. Het is avond, dus het mag compleet anders! Wat betreft de dj-booth zijn er ook verschillende mogelijkheden. Van een stijlvol strak meubel tot een videobooth waar trouwfoto’s en videoclips op vertoont kunnen worden.

shutterstock_554787508

De verlichting

Zie je je al een feest voor je onder het felle licht van TL buizen? Niet voor niets doen barretjes en discotheken hun lichten aan als ze gaan sluiten. Zelfs het wildste feestbeest vlucht zodra het licht zijn ogen raakt. De verlichting van het feest is dan ook erg belangrijk. Je kunt er voor kiezen om een mooie grote discobal op te hangen en deze met verschillende lichten te beschijnen, je kunt bijvoorbeeld een hippe lasershow installeren of romantische lichtjes ophangen. Maar omdat waarschijnlijk niemand deze lampen in de garage heeft liggen, kun je weer rekenen op de diensten van Sound4All. Zij hebben de modernste technieken om een feest goed te verlichten.

Meer lezen over de perfecte verlichting tijdens jullie bruiloft? Haal inspiratie op met deze ideeën om jullie bruiloft te verlichten!

Extra’s

Naast het standaardpakket voor een spetterend feest, kun je de show ook uitbreiden met extra verlichting om de trouwlocatie in kleur te veranderen.Niet alleen is een spetterende lichtshow mooi voor je bruiloft, maar wat dacht je van een led verlichte dansvloer? De gasten zijn eerder geneigd de dansvloer op te komen, want zo’n discovloer nodigt uit om erop te staan!,” aldus Sound4All. Ook andere licht opties zijn populair. Wat denk je van een lasershow? “De strakke lichtbundels bewegen mee op de maat van de muziek en maken prachtige figuren.” Als lichtshows niets zijn voor jullie, kun je ook een live artiest of muzikant uitnodigen, of professionele dansers inhuren. Maak het zo gek als je wil, en geniet van een onvergetelijk trouwfeest!

opslaan3metlogo
Foto: Sound4All

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op met Sound4All om zeker te weten dat jullie bruiloftsfeest spectaculair zal worden!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Sound4All DJ´s
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!