• Online magazine
  • De leukste trouwambtenaren en ceremoniemeesters in Noord-Brabant op Zankyou!

De leukste trouwambtenaren en ceremoniemeesters in Noord-Brabant op Zankyou!

Gaan jullie trouwen in Noord-Brabant? Wij hebben de leukste op een rijtje gezet! Bekijk deze toppers op Zankyou.

  • Andere services
  • Adviseren

Gaan jullie trouwen in Noord-Brabant en willen jullie geen standaard ceremonie? Dan ga je op zoek naar de een trouwambtenaar die jullie verhaal kan vertellen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan hebben wij alvast de beste trouwambtenaren en ceremoniemeesters voor jullie op een rijtje gezet.

De leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
Foto: JullieCeremonie
Foto: JullieCeremonie

ZegJijJaBezoek de website!

Adverteren

ZegJijJa laat liefde stralen…
Kunnen jullie je ook zo ergeren aan die saaie ceremonies die niet meer dan een opsomming van feiten zijn en zijn jullie in plaats daarvan juist op zoek naar een op en top jullie ceremonie, precies zoals jullie zijn met jullie woorden en gevoel en willen jullie dat jullie liefde gevangen wordt in een ceremonie die raakt, die verbindt en verdiept.
Dan zijn jullie bij ZegJijJa aan het juiste adres.
ZegJijja maakt maatwerkceremonies vol passie, met veel liefde en pit.
ZegJijJa een ceremonie waar je JA tegen zegt.

Foto: Zeg Jij Ja Neem nu contact op met Zeg Jij Ja
Foto: Zeg Jij Ja
Foto: Zeg jij JA!Neem nu contact op met Zeg Jij Ja
Foto: Zeg jij Ja

Jullie ceremonie – Bezoek de website!

Met Mascha en Richard krijg je wel iets heel speciaals: een duo ceremonie. Want mannen beredeneren dingen nu eenmaal anders dan vrouwen en andersom. Omdat je als man en vrouw ook vaak momenten in jullie relatie anders beleven, kan dit tot een hele originele ceremonie leiden. De voorgesprekken vinden dan ook afzonderlijk van elkaar plaats: Richard praat met de bruidegom en Mascha met de bruid. Het resultaat: een unieke ceremonie! Dit is uiteraard ook het geval als jullie deze trouwambtenaren apart inhuren.

Foto: Jullie ceremonieNeem nu contact op met Mascha en Richard!
Foto: Jullie ceremonie
Foto: Jullie ceremonie Neem nu contact op met Mascha en Richard!
Foto: Jullie ceremonie

Trendy Trouwen – Bezoek de website!

Cindy van Trendy Trouwen zet in op persoonlijk, modern en origineel. Om het zo persoonlijk mogelijk te maken, gaat ze niet alleen met jullie als aankomend bruidspaar om de tafel maar ook met jullie vrienden en familie. Want juist hun anekdotes en verhalen maken de speech nog leuker! Als jullie al kinderen hebben, zal ze haar best doen om ook voor hun een rol op de grote dag te zoeken. Maar één ding is zeker: jullie bepalen hoe de grote dag eruit komt te zien.

Foto: Trendy TrouwenNeem nu contact op met Trendy Trouwen!
Foto: Trendy Trouwen

Parlante – The Power of Stories – Bezoek de website!

Geen ceremonie zonder kippenvel, dat is het motto van Margot en Michiel. Samen vormen zij team Parlante. Margot trouwde Michiel en zijn grote liefde in december 2015 en bedacht dat hij de persoon was die ook mooie verhalen kon vertellen. Graag nemen zij jullie mee in jullie verhaal . Ze schrijven vanuit storytelling en passie en doen dit op een pakkende manier. Op de dag zelf wordt alles verteld met impact. Dus houd de tissues bij de hand!

Foto: Parlante - The Power of StoriesNeem nu contact op met Parlante!
Foto: Parlante – The Power of Stories
Foto: Parlante - The Power of StoriesNeem nu contact op met Parlante!
Foto: Parlante – The Power of Stories

TopCeremonie – Bezoek de website!

Greet heeft een schat aan ervaring als trouwambtenaar. Onlangs mocht ze haar 100ste huwelijk afsluiten! Volgens haar is een perfecte voorbereiding altijd het geheim van succes. Wie voor Greet kiest, weet dat ontzorgen erbij hoort en je nooit voor verrassingen komt te staan. Leuke Leuke ingefluisterde anekdotes door enkele familieleden of vrienden wil Greet met veel talent aan jullie liefdesverhaal  toevoegen. Talloze filmpjes en foto’s verwerkt echtgenoot Henk graag op een speelse manier en kan je dus zo terugvinden op haar uitgebreide website. Romantisch en met een warm hart  “staan achter je bruidspaar” dat is Greet ten voeten uit.

Foto: TopCeremonieNeem nu contact op met TopCeremonie!
Foto: TopCeremonie
Foto: TopCeremonieNeem nu contact op met TopCeremonie!
Foto: TopCeremonie

 

Linda Speciaal Huwelijksambtenaar – Bezoek de website!

Bijzondere verhalen, inbreng van familieleden of getuigen, ruimte voor muziek. Als Linda je trouwambtenaar is, mag je de ceremonie zo invullen zoals je dat zelf wil. Het enige dat zij wil is jullie een dag bezorgen om nooit te vergeten. Niets is haar te gek en geen ceremonie is haar te lang. Jullie bepalen en jullie kiezen de inhoud. Dan gaat Linda aan de slag om er een ceremonie van te maken die helemaal bij jullie past en naar jullie wens is!

Foto: Linda Speciaal Huwelijksambtenaar Neem nu contact op met Linda!
Foto: Linda Speciaal Huwelijksambtenaar
Foto: Linda Speciaal Huwelijksambtenaar Neem nu contact op met Linda!
Foto: Linda Speciaal Huwelijksambtenaar

Heb je iemand gevonden die jullie verhaal kan vertellen? Neem dan snel contact op! Wil je nog meer inspiratie opdoen voor de organisatie van je trouwdag? Bekijk dan de leukste juweliers van Zuid-Holland of ben jij al een stapje verder? Lees dan hier hoe je de openingsdans organiseert! Volg ons dan via FacebookInstagram of Pinterest!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

ZegJijJa Ceremonie spreker
Trendy Trouwen Ceremonie spreker
TopCeremonie Ceremonie spreker
Jullie Ceremonie Trouwambtenaar
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!