Eindelijk! Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd!

Na een lange knipperlicht relatie zijn Miley Cyrus en Liam Hemsworth eindelijk getrouwd, en wel in het geheim!

  • Beroemdheden
  • Editorial
  • International
  • Bruidsmeisjes
  • Bruidspaar
  • Gast

Het verhaal van Miley Cyrus en Liam Hemsworth is meer dan onregelmatig geweest, een knipperlicht relatie was hier zeker van toepassing. Maar uiteindelijk heeft het paar het gedaan: ze zijn getrouwd en wel in het geheim!

opslaanCordon Press
Foto: Cordon Press
Adverteren

La cantante y el actor habían viajado a Australia para pasar unos días y, como quien no quiere la cosa, han aprovechado para legalizar su relación. Y han utilizado el pueblo costero de Byron Bay para hacerlo, un lugar verdaderamente especial para ambos que sirvió para despedir el año 2015.

De zanger en acteur waren naar Australië afgereisd om een paar dagen door te brengen en gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om in het huwelijksbootje te stappen. Ze hebben het kustplaatsje Byron Bay gebruikt om het te doen, een echt speciale plek voor beiden al vanaf 2015.

Die plek was voor beiden zo belangrijk dat het zonder twijfel de perfecte plek was om te trouwen. Een van de vrienden van het koppel, en de belangrijkste bron van het nieuws dat ons bezighoudt aangezien hij degene is die verantwoordelijk was voor het onthullen zegt: “Het was daar dat ze zich realiseerden dat ze niet zonder elkaar konden leven en dat ze besloten om hun relatie een nieuwe kans te geven. Het was een heel speciale plaats voor hen en het leek hun daarom de ideale plaats voor hun om de bruiloft te vieren.”

Miley en Liam hebben een relatie gehad van 2009 tot 2013, inclusief een verloving die eindigde met de tijdelijke verbreking van hun relatie. Maar in 2015 (officieel gezien in 2016) kwamen ze weer samen. Deze keer was het misschien nog wel serieuzer dan ooit tevoren en ook de verloving kwam weer terug. Dit kregen we allemaal te horen dankzij een Instagra, foto die de ex-Hannah Montana ster erop had gezet van haar met een ring gemaakt van belly jeans.

Miley en Liam zijn eigenlijk samen opgegroeid. Ze genoten van hun jeugd tijdens hun vorige relatie en zullen dit ook van de komende jaren gaan doen, met een goed begin van hun huwelijk in Australië! En zoals het hoort in het leven van de sterren blijft alles geheimzinnig. Op dit moment hebben we alleen nog wat foto’s van de twee op het strand, gespot met beide een trouwring aan de vinger.

Ben jij net zo benieuwd naar de foto’s van de grote dag als wij? Zullen ze hun bruiloft in stijl vieren, of blijft het hierbij? Wij wachten op het nieuws, maar met Miley Cyrus weet je het natuurlijk maar nooit!

Voor inspiratie van je eigen bruiloft volg je ons op Instagram, Facebook en Pinterest

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!