Plan je eigen bruiloft gemakkelijk met een online cursus!

Sommige bruidsparen hebben het geld niet voor een weddingplanner en anderen organiseren de bruiloft nou eenmaal liever zelf. Misschien is deze cursus iets voor jullie?

  • Andere services
  • Adviseren

Sommige bruidsparen hebben het geld niet voor een weddingplanner en anderen organiseren de bruiloft nou eenmaal liever zelf. Om deze bruidsparen een handje te helpen bestaan er genoeg hulpmiddelen. Zo vind je alle informatie omtrent de bruiloft in ons online magazine en hebben wij een super handige checklist voor het plannen van de bruiloft. Voor de bruidsparen die het liefst zelf de bruiloft plannen, maar hierbij wel gepusht moeten worden om dit te doen (lees: mensen die van uitstellen houden) is er een andere optie. Namelijk het volgen van een online interactieve cursus waarbij jij geholpen wordt om de bruiloft te plannen. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

opslaanFoto: The Expatweddingplanner
Foto: The Expatweddingplanner

Hoe werkt zoiets? 

Adverteren

The Expatweddingplanner heeft een nieuw concept bedacht. De cursus is opgedeeld in 12 modules die ieder over een ander onderdeel gaan. Voorbeelden hiervan zijn het verkrijgen van noodzakelijke papieren om te kunnen trouwen of de bedankjes na het huwelijk. In 12 video’s wordt uitgelegd waar je aan moet denken. Daarnaast is er genoeg cursusmateriaal beschikbaar waardoor er voor elke situatie wat te lezen is. Je kunt de modules bekijken wanneer je wilt en hoeft je dus niet aan een bepaalde volgorde te houden. Wat jij bijvoorbeeld in een module kunt vinden is waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een trouwlocatie.

opslaanFoto: The Expatweddingplanner
Foto: The Expatweddingplanner

Voor- en nadelen

Wat zijn de voordelen van het zijn van je eigen weddingplanner? Jullie hebben alles zelf in de hand! Samen kunnen jullie alles van A-Z regelen. Jullie zijn dus van alles op de hoogte. Een nadeel is natuurlijk dat het erg veel stress op kan leveren. Een weddingplanner doet dit natuurlijk fulltime, voor jullie is het een “bijbaantje.” Naast het harde weken doordeweeks, moeten jullie ook nog een bruiloft plannen. Houd dus goed rekening met jullie timemanagement. Anders is het misschien toch handig om een weddingplanner in te huren…

opslaanFoto: Chymo More Photography
Foto: Chymo More Photography

Extra’s 

“Als jullie je opgeven voor de cursus krijg je ook de mogelijkheid om lid te worden van een besloten Facebook-groep. In deze Facebook-groep vind je andere koppels die ook bezig zijn met het plannen van hun bruiloft. Op deze manier kom je in contact met mensen die zich in hetzelfde schuitje bevinden en eerdere bruidsparen hebben aangegeven het leuk te vinden om stellen te spreken die ook bezig zijn met het plannen van hun bruiloft,” laat The Expatweddingplanner weten.

opslaanFoto: Chymo More Photography
Foto: Chymo More Photography

Natuurlijk bestaan er ook toppers die niet alles uit jullie handen nemen, en dus maar gedeeltes van jullie dag plannen. Daarnaast bestaan er nog weddingplanners op maat, die jullie alle tips en tricks geven zodat jullie het zelf kunnen doen. Dus waar gaan jullie voor?  Zijn jullie er klaar voor om je bruiloft zelf te plannen? Lees hier hoe je zo goedkoop mogelijk kunt trouwen. En hier welke vragen je moet stellen aan jullie weddingplanner!

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Planyourownwedding.org Weddingplanners
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!