• Online magazine
  • 8 redenen waarom niemand een bruiloft zou moeten plannen zonder weddingplanner!

8 redenen waarom niemand een bruiloft zou moeten plannen zonder weddingplanner!

"Een weddingplanner inhuren is een onnodige kostenpost." Dit is misschien wel de grootste misvatting omtrent het huwelijk in Nederland. In dit artikel vind je acht redenen waarom je niet zonder een weddingplanner kan!

  • Begin organisatie
  • Adviseren
  • Bruidspaar

“Een weddingplanner inhuren is een onnodige kostenpost.” Dit is misschien wel de grootste misvatting omtrent het huwelijk in Nederland. Het is oké dat wij Nederlanders houden van geld besparen, maar het inhuren van een weddingplanner is alles behalve onnodig en kan zelfs zorgen voor kostenbesparing.

Adverteren

In dit artikel geven wij 8 redenen waarom ook jullie een weddingplanner in zouden moeten huren. Tevens vertelt Your Weddingplanner de voordelen van hun werk!

opslaanFoto: Your Weddingplanner
Your Weddingplanner. Foto: Marnix de Stigter Bruidsfotograaf

Veel connecties

Ten eerste wordt jullie bruiloft zeker niet de eerste bruiloft die de weddingplanner organiseert. Hij of zij heeft door opgebouwen ervaring een enorm netwerk aan leveranciers uit de bruidsindustrie. Lisanne van Your Weddingplanner heeft een groot netwerk aan leveranciers van goede kwaliteit. Door middel van deze connecties heeft de weddingplanner tijdens jullie eerste ontmoeting al tien leveranciers in gedachte die precies passen bij wat jullie zoeken. Dit netwerk heeft nog een voordeel, namelijk de prijs die je betaalt. Zo zul je vanzelf merken dat een vriendenprijsje jullie aardig wat centjes kunnen doen besparen tijdens het plannen van de grote dag…

opslaanYour Weddingplanner. Foto: Jessica Photography
Your Weddingplanner. Foto: Jessica Photography

Laatste trends en ontwikkelingen 

Heb jij zelf altijd de nieuwste snufjes en wil je ook op de bruiloft de blits maken? Dan zul je toch echt op de hoogte moeten zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Your Weddingplanner zit vol met creatieve ideeën! Iedereen denkt namelijk weer anders en zo kunnen jullie elkaar goed aanvullen. Hoewel je zelf als speurneus het hele internet af kan zoeken naar deze trends, kun je de uitvoering hiervan beter over laten aan een professional. Dit bespaart jullie tijd en een eventuele afgang wanneer jullie er later achterkomen dat jullie per ongelijk bij de trends van 2008 in plaats van 2018 aan het neuzen waren…

opslaanYour Weddingplanner. Foto: Jessica Photography
Your Weddingplanner. Foto: Jessica Photography

Originele parels op de bruiloft 

Jullie zullen vele gesprekken voeren met de weddingplanner over wat jullie terug willen zien op de bruiloft. Een weddingplanner kijkt niet alleen mee naar wat jullie willen, maar weet hier ook een originele twist aan te geven waardoor de uitvoering nog beter is dan jullie ooit hadden durven dromen.

Steun en toeverlaat 

Het plannen van een bruiloft brengt hoe dan ook een heleboel stress met zich mee. Grote kans dat jullie tijdens die planningsperiode dus een aantal mental breakdowns zult krijgen. Maar maak je geen zorgen! De weddingplanner is daar om jullie onzekerheden weg te nemen, de problemen op te lossen en daarnaast weet hij of zij ook nog eens hoe om te gaan met jullie emoties. Kortom: een weddingplanner is jullie steun en toeverlaat en geloof me, die zullen jullie nodig hebben.

opslaanYour Weddingplanner. Foto: Jessica Photography
Your Weddingplanner. Foto: Jessica Photography

Meer tijd om te chillen 

Waarschijnlijk haden jullie niet verwacht dat er tijd is om te chillen tijdens het plannen van een bruiloft, maar met een weddingplanner is die er wel degelijk. Hij of zij zal de grootste taken uit handen nemen (wanneer jullie dit afspreken), waardoor jullie na een dagje hard werken rustig op de bank kunt neerploffen met een goed glas wijn. Klinkt dat eens even lekker!

opslaanYour Weddingplanner. Foto: Jessica Photography
Your Weddingplanner. Foto: Jessica Photography

Een weddingplanner houdt het budget in de gaten 

Hoewel geld moet rollen is het fijn om niet failliet te zijn wanneer jullie op huwelijksreis gaan. Een weddingplanner bewaakt het budget, waardoor jullie geen cent te veel uitgeven aan de bruiloft. Dit is precies wat jullie nodig hebben, aangezien het heel verleidelijk kan zijn om een ‘iets duurdere’ jurk te kopen wanneer je die ziet… Your Weddingplanner is goed in het beheren van jullie budget en zorgt ervoor dat jullie tip besparen.

De weddingplanner houdt het plannen leuk! 

Hoe leuk is het om met een professionele weddingplanner te kletsen die net zo enthousiast is als jullie?! Your Weddingplanner is altijd gedreven om van jullie bruiloft een groot succes te maken! Wanneer je niet voor een weddingplanner kiest komt er een moment dat je het niet meer ziet zitten. Er moeten nog duizend dingen geregeld worden en ondertussen staat jouw dagelijkse leven ook niet stil. Een grote chaos zorgt ervoor dat je de bruiloft liever zou annuleren, maar dit is uiteraard geen optie. Met een weddingplanner blijft het plannen leuk. Hij of zij zorgt voor overzicht en zet er por achter wanneer dit nodig is. De weddingplanner zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en jij je nergens druk over hoeft te maken.

Iemand die de vieze zaakjes opruimt… 

Vieze zaakjes, saaie taakjes… Een aantal dingen omtrent de bruiloft zijn niet niet zo leuk als het kiezen van de bloemen of de trouwlocatie. Dit zijn meer praktische zaken die geregeld moeten worden voor de wet etc. Hoewel je er alles over kunt lezen in ons online magazine kunnen wij begrijpen dat het regelen van deze zaken niet iets is waar jij om staat te springen. De weddingplanner doet dit al jaren en zorgt ervoor dat dit snel opgelost is en niets over het hoofd wordt gezien. Zo kom je er makkelijk van af en kunnen jullie je alvast oriënteren op de mooiste decoratiestukken voor de bruiloft!

opslaanFoto: Your Weddingplanner
Foto: Your Weddingplanner

Wij hopen dat het nu duidelijk is dat een bruiloft plannen zonder een weddingplanner een absolute no go is. Benieuwd welke weddingplanner bij jou past? Lees hier alles over het uitkiezen van de weddingplanner. Zie hier ook de beste weddingplanners uit Noord-Holland.

Voor meer inspiratie en alle hulp omtrent het plannen van de bruiloft volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!