Adverteren

Steel de show met jullie OPENINGSDANS®

OPENINGSDANS® is geen standaard dansschool. Of je nu wel of geen dans ervaring hebt: met professionele en privé begeleiding van OPENINGSDANS® zetten jullie een geweldige openingsdans neer - volledig naar jullie wensen!

Steel de show met jullie OPENINGSDANS®
  • Andere services
  • Sponsored

De trainers van OPENINGSDANS® zorgen ervoor dat jullie de perfecte openingsdans hebben, waarmee jullie de show stelen bij het bruiloftsfeest – als jullie dat niet al deden natuurlijk! Dit is wat OPENINGSDANS® doet!

Wat is jullie slogan en hoe is dit terug te zien in het bedrijf?

“If you fail to prepare, you prepare to fail,” aldus Vincent. Als je faalt in de voorbereiding, bereid je dan voor om te falen. Deze slogan is natuurlijk de sleutel voor succes voor alles wat komt kijken bij het voorbereiden van een bruiloft, misschien nèt nog even meer bij het voorbereiden van de openingsdans. “We zorgen ervoor dat onze klanten binnen de tijd die ze er voor maken het voor hen maximaal haalbare resultaat halen en daarnaast zoveel mogelijk plezier kunnen beleven en zoveel mogelijk genieten van zowel het voorbereidingstraject, de bruiloft zelf als daarna.”

opslaanOPENINGSDANS®
OPENINGSDANS®

En als je nou niet zo soepel bent?

Als je denkt dat je niet zo soepel in de heupen bent, is dat voor OPENINGSDANS® gelukkig geen probleem. “Wij leveren resultaat en werken alleen met privélessen. We doen alleen openingsdansen of dansen voor een met een bruiloft vergelijkbaar feest. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van bruidsparen en hebben de meeste bruidsparen begeleid van alle bedrijven in Nederland en daarom meer ervaring met deze doelgroep dan wie ook. Daarnaast bestaan we sinds 2007, zijn we winnaar van de Love Awards publieksprijs en beschikken we inmiddels over honderden goede recensies wat bewijst dat onze aanpak werkt.” Wat je niveau ook is, de trainers van OPENINGSDANS® zorgen ervoor dat je de beste versie van jezelf naar boven haalt en schittert op de dansvloer. En dat is meteen waar ze zich mee onderscheiden van reguliere dansscholen. Lees hier meer onmisbare tips!

opslaanOPENINGSDANS®
OPENINGSDANS®

OPENINGSDANS is geen standaarddansschool

Het soort dans bij OPENINGSDANS is heel anders dan een doorsnee dansschool. “Bruidsparen kiezen bij de openingsdans liever voor ons omdat je als bruid of bruidegom liever hoofdzaak bent dan bijzaak. Er zijn grofweg twee typen dansscholen. De ene dansschool is vooral gericht op het dansen in groepen, waar het met name om de gezelligheid draait. Denk aan één keer per week een nieuw stukje doen, en dan wat drinken aan de bar. Andere dansscholen gaan juist de andere kant op en streven naar perfectie en het winnen van danswedstrijden. Prima, alleen als bruidspaar wil je wel goed voor de dag komen dus bij een dansschool voor groepen is de beschikbaarheid en het tempo voor veel bruidsparen te laag.  Qua niveau kunnen we ons aardig meten met de wedstrijddansers, echter we houden hier wel de verhoudingen tussen het aantal uren les en oefenen en wat het oplevert in de gaten. Het moet ook leuk zijn. Bij wedstrijden zit daar geen beperking aan en is er altijd felle competitie.”

OPENINGSDANS® speciaal voor jou

“Deze reguliere dansscholen zijn niet geschikt voor openingsdansen, omdat ze daar simpelweg niet voor zijn ingericht en bedoeld. De betere dansscholen begrijpen dat ook, en wij zien elkaar dan ook niet als concurrenten. We vullen elkaar zelfs heel goed aan: bruidsparen komen vaak bij ons voor de bruiloft en als ze het dansen leuk vinden, gaan ze na de bruiloft bij een gewone dansschool dansen.”

opslaanOPENINGSDANS®
OPENINGSDANS®

Hoe gaan jullie te werk?

“We beginnen met een proefles. In de proefles doen we een uitgebreide inventarisatie van wat de achtergronden en wensen zijn van de beide partners en dan bepalen we wat voor voorbereidingstraject daar het beste bij past. Dan hebben we een aantal afspraken voor lessen, repetities en coaching. We maken daarnaast ook de mix, voice-over en natuurlijk de choreografie. Tussendoor kun je zelf oefenen. Het pakket wordt afgestemd op hoeveel je gaat oefenen. We hebben bruidsparen die heel veel oefenen buiten de afspraken die we met ze hebben om, en we hebben ook bruidsparen die het grootste deel tot vrijwel alles met onze begeleiding doen. Er is voor klanten als ze dat leuk vinden de mogelijkheid om nog een extra afspraak te maken voor evaluatie en napraten.”

opslaanOPENINGSDANS®
OPENINGSDANS®

Wat is de virtual reality video?

Het bruidspaar huurt bij OPENINGSDANS® apparatuur om een 360 of virtual reality video te maken. Handig en misschien wel onmisbaar, want je kunt jezelf natuurlijk niet bekijken tijdens de dans. Wanneer je nog een keer wilt genieten van het moment en jezelf wilt terugzien, is een 360º virtual reality dé manier om dit te realiseren. “De 360º virtual reality opnames zijn hierin de meest realistische mogelijkheden om nog een keer ‘op je bruiloft’ te staan. Vanaf het punt waar de camera staat opgesteld kun je om je heen kijken en alles zien. Bij traditionele video-opnames zie je slechts een klein stukje waar de camera op gericht is. Deze virtual reality opnames vraagt wel om een andere benadering bij het filmen. Wij werken al sinds 2016 met 360 technologie en kunnen onze klanten er ook over adviseren over hoe ze het beste de opnames kunnen maken. Na afloop van de bruiloft maken we een edit van de 360 virtual reality beelden.”

Meer lezen over virtual reality op jullie bruiloft? Wij vertellen je waarom jullie hier voor moeten kiezen!

opslaanOPENINGSDANS®
OPENINGSDANS®

Wat vinden jullie het leukste van het werk?

De euforie van onze klanten nadat ze de openingsdans hebben gedanst, wanneer het goed is gegaan en ze de avond van hun leven beleven en daarna ons daarvoor bedanken, dat is echt onbetaalbaar waardevol. Ze doen het uiteindelijk echt allemaal helemaal zelf. Als trainer en coach van het paar is het natuurlijk fantastisch om al die reacties terug te krijgen.

Tot slot, wat zijn de trends volgens jullie?

“We zien dat bruidsparen steeds vaker voor hun eigen nummer kiezen, en niet nummers uit de standaard top-10-lijstjes online halen. Daarnaast dansen steeds meer bruiden in een andere jurk dan de bruidsjurk, en kiezen ze steeds vaker voor een tweede dans, midden op de feestavond.”

Lijkt het je leuk om samen met jouw aanstaande ook een geweldige openingsdans doen? Neem dan contact op met Vincent en Marieke van OPENINGSDANS®!

Meer lezen? Lees dan ook al onze tips over wat je moet weten over de openingsdans!  Niks van Zankyou missen? Volg dan onze Facebook en Instagram pagina´s!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!