Een bruidsjurk volledig tot in de details, dan bent u aan het goede adres bij de nieuwe collectie van Pronovias 2015! De nieuwe collectie is simpelweg weer betoverend!

Een van de betoverende details van de collectie zijn de geborduurde gedetailleerde bruidsjurken. We hebben alle geborduurde jurken van de nieuwe collectie verzameld. Deze handgemaakte bruidsjurken zijn extra bijzonder door hun fijnheid, vrouwelijkheid en glamour: gecombineerd met bandjes, prachtige bodies, of gewoon prachtige kleine details bij de halslijn, etc. We presenteren deze gedetailleerde stijl in zijn meest gevarieerde versie.

Bent u nog opzoek naar uw droomjurk van Pronovias? Maak dan kennis met de bruidsmode winkels: Koonings in Deurne, de Prinses bruidsmode in Apeldoorn en de Wizard´s Wedding Wonderland in Den Haag, Harlingen en Almere.

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie