Ontdek Maggie Sottero trouwjurken van 2015

  • LONDYN 5MC013.
  • DAHLIA 5HS158.
  • JUNIPER 5HS160.
  • ALERA 5HW157.
  • CORRINA 5MB026.
  • HOLLY MARIE 5MC023.

Wanneer een vrouw wil gaan trouwen, een van haar eerste gedachtes, is de trouwjurk die ze wil gaan dragen voor haar trouwdag. In Maggie Sottero hebben ze fantastisch veel ervaring in het ontwerpen van bruidsjurken en het adviseren over een jurk die bij haar past.

In deze galerij tonen wij u de nieuwe collectie trouwjurken van de lente 2015 Maggie Sottero, de Australische ontwerpster die bekend staat van het creëren van hoog kwaliteit ontwerpen, aangepast aan de smaak van elke vrouw en vooral ontwerpen waardoor zij zich prettig voelt. Een uitgebreide collectie met vele modellen en zeer gevarieerd van eenvoudige trouwjurken tot  prinsessenjurk, met prachtige heldere rokken. Voor de halslijnen, zijn er verschillende soorten, vee, strapless  en recht hartvormige, anderen hebben spaghettibandjes, korte mouwen, kwart mouwen met transparantie en open rug. Met behulp van de beste natuurlijke stoffen, kant en strass is het een oogverblind en een vleugje luxe verschijning om naar te kijken.

Mis je kans niet om van deze mooie nieuwe collectie te genieten, altijd even verbazingwekkend en wij kunnen u verzekeren dat u verliefd word op de nieuwe modellen.

Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie