Hoe kiezen jullie de leukste leveranciers voor de bruiloft?

De knoop is doorgehakt. Jullie gaan trouwen! Nu gaan jullie natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers voor de bruiloft; een fotograaf, een weddingplanner, bruidsjurk, een bruidstaart, trouwvervoer en veel meer! Lees hier hoe jullie de perfecte leveranciers kiezen.

  • Andere services
  • Adviseren

De knoop is doorgehakt. Jullie gaan trouwen! Nu gaan jullie natuurlijk op zoek naar de beste leveranciers voor de bruiloft; een fotograaf, een weddingplanner, bruidsjurk, een bruidstaart, trouwvervoer en veel meer! Het organiseren van een bruiloft is een ontzettend leuk en druk avontuur, maar het is ook een zéér kostbare en spannende gebeurtenis! Het begint allemaal met leveranciers waar je op kunt vertrouwen. Zó kies je de beste leveranciers!

opslaanFoto: Michiel Otten Phtography
Foto: Michiel Otten Phtography

Staat je niet blind op aanbevelingen

Adverteren

Het is goed om te luisteren maar meningen van vrienden, maar onthoud dat geen perfecte eenheidsworst is in de bruidswereld. De cateraar, band, of bloemist die misschien perfect was voor jouw vrienden, is niet per definitie de perfecte leverancier voor jullie. Heb je dezelfde smaak en stijl als degene die jouw de tips geeft? Dan kun je het advies zeker in overweging nemen. Zo niet, ga dan voorzichtig om met deze goedbedoelde adviezen. Let op dat je daarnaast nooit de leveranciers één op één overneemt van jouw vrienden. Het kan ervoor zorgen dat jullie huwelijk als een kopie van die van jouw vrienden voelt.

opslaanFoto: Michiel Otten Phtography
Foto: Michiel Otten Phtography

Ga voor een vertrouwde tussenpersoon waar je ook nog eens korting bij krijgt

Het is altijd fijn om via via te werken, vinden wij. Met VIC-Weddingcard zit je daar aan het goede adres. VIC-Weddingcard levert een kortingskaart waarmee je honderden euro’s korting krijgt bij de leveranciers die bij VIC zijn aangesloten. Naast de geweldige korting, kunnen jullie ook ten volste vertrouwen op de leveranciers. Het zijn allemaal topbedrijven en leveranciers van kwaliteit met perfecte service! Het aantal deelnemende bedrijven die de VIC-Weddingcard accepteren groeit nog steeds. De leveranciers bevinden zich verspreid over heel Nederland, en zijn dus voor iedereen toegankelijk. Je krijgt dus korting op werkelijk alles, van bruidstaart tot bruidsjurk, van weddingplanner tot stylist. De kaart is makkelijk online te bestellen en is geldig vanaf het moment van aanschaf tot op de dag van de bruiloft. De VIC-Weddingcard wordt gescand en de korting wordt automatisch verrekend. En tijdens deze decembermaand kun je profiteren van de Feestdagen-actie en de VIC-Weddingcard aanschaffen voor slechts €19,95!

opslaanFoto: VIC-Weddingcard
Foto: VIC-Weddingcard

Zoek tot je die klik voelt

Stel je hebt een leverancier gevonden die werk levert waar je gek van bent, van het hoogste niveau en helemaal in lijn met jullie trouwstijl. Super! Dan is het tijd om naar een tweede – en o, zo belangrijk – aspect te kijken: de chemie. Is er een klik, een goed gevoel bij de leverancier? Je vertrouwt deze persoon een belangrijke dienst toe op de allerbelangrijkste dag van jouw leven – om nog maar te zwijgen over de kosten die daaraan verbonden zijn-, dus het is van cruciaal belang om je op je gemak te voelen bij de leverancier. Onthoud dat je met de leverancier zult omgaan op een emotionele dag van je leven, dus je wilt iemand die in staat is je op je gemak te stellen, en niet iemand die je nóg meer stress bezorgt. 

opslaanFoto: Mandy Aileen Photography
Foto: Mandy Aileen Photography

Wees alert op onaangename karaktereigenschappen

Als je merkt dat er ‘iets’ niet goed voelt, en je weet niet precies wat het is, is het misschien je onderbewustzijn die je vertelt dat je toch nog even verder moet kijken. Pas hoe dan ook altijd op voor de volgende rode vlaggen; een leverancier die neerbuigend praat over vorige of huidige klanten – wie zegt dat hij of zij dat dan ook niet bij jou gaat doen?; een leverancier die geen respect heeft voor jullie budget en je meer probeert te verkopen, of je schuldig doet voelen over het budget. Wees bijvoorbeeld alert voor uitspraken als ‘de meeste bruiden met wie ik werk, besteden zo’n duizend euro meer aan bloemen.’

opslaanFoto: Huib Vintges Photography
Foto: Huib Vintges Photography

Let niet alleen op de prijs, maar vraag om referenties

De uitspraak goedkoop is duurkoop is vaak van toepassing, maar niet in alle gevallen. Staar je er dan dus ook niet blind op. Kijk niet enkel naar de prijs maar vraag naar referenties. De getuigenissen van andere bruiden kunnen een doorslaggevende factor zijn bij het kiezen van de leverancier. Vraag de leverancier om jou in contact te brengen met klanten waar ze al voor hebben gewerkt, om zeker te zijn van het werk.

opslaanFoto: Huib Vintges Photography
Foto: Huib Vintges Photography

Ben je nog op zoek naar de beste leveranciers van Nederland? Volg dan Zankyou op Facebook, Pinterest en Instagram voor de leukste leveranciers en de leukste weddingspiratie!

Lees ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

VIC-weddingcard Bruidsgeschenken
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!