• Online magazine
  • Versier je weg naar het altaar op één van deze unieke en spraakmakende manieren!

Versier je weg naar het altaar op één van deze unieke en spraakmakende manieren!

Het pad naar het altaar zoals je altijd al van hebt gedroomd met deze unieke versieringen. Bekijk ze snel!

  • Decoratie

De decoratie van het altaar op de bruiloft heeft door de jaren heen een belangrijke plek ingenomen van de bruiloft. Als jullie ervoor kiezen om de kerk, de tuin of de plaats te versieren waar jullie gaan trouwen, dan kun je die de uitstraling geven die jullie bruiloft verdient. Om deze reden hebben wij de beste versieringen voor het altaar op een rijtje gezet, zodat jullie ‘ja ik wil’-moment perfect wordt. Ontdek de mooiste stijlen en kies je favoriet!

Adverteren

Denk aan paden versierd met de mooiste bloemen onder andere in de vorm van slingers en grote plantenbakken. Daarnaast zorgen kaarsen en vazen ook voor een romantische uitstraling. Een ander leuk idee is om verschillende soorten stoffen op te hangen aan daken en bomen en ballonnen op te blazen met helium. Je kunt er zelfs voor kiezen om in het pad naar het altaar een zwembad te plaatsen. Dit is pas echt een ongelofelijk beeld dat je gasten met een open mond zal achterlaten!

In deze galerij ontdek je 27 ideeën om de weg naar het altaar te decoreren. Deze zijn origineel en perfect voor ieder bruidspaar om inspiratie mee op te doen. Van boho-weddings tot fleurige bloemstukken, bekijk ze nu en versier jouw bruiloft op de leukste manier! Toch liever iets klassieks? Bekijk dan de galerij voor decoraties met jacquard en damast. Voor nog meer ideeën lees je de top 10 tips voor het creëren van een originele decoratie voor je bruiloft.

Lees ook: Binnen 5 stappen bij de decoratie van jullie bruiloft.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Versier je weg naar het altaar op één van deze unieke en spraakmakende manieren!